What You See Festival: While We Walk - Nikita Maheshwary

vr 22 november 2019

Foyer van Theater Kikker

What You See Festival: While We Walk

Nikita Maheshwary

Deze voorstelling is geweest
Benieuwd naar andere voorstellingen van What You See Festival - Nikita Maheshwary? Bekijk hier alle voorstellingen van What You See Festival - Nikita Maheshwary
Is de stad van jou? Of ben jij van de stad? Voelt het historisch centrum van Utrecht van jou, of voel je je meer thuis in één van de andere wijken? De Indiase kunstenaar Nikita Maheshwary liep met uiteenlopende vrouwen van verschillende religies, culturele achtergronden en leeftijden door steden als New Delhi, Sofia en Tilburg en vroeg hen naar de wijze waarop de stad hun dagelijks leven vormgeeft. Nu is ze in Utrecht en opent ze haar project voor iedereen. Dus ga met haar mee op ontdekkingstocht door de stad en deel in een één- op - één gesprek je ervaringen over thuisvoelen. De gesprekken zijn in het Engels.

De collectieve kennis en indrukken van deze wandelingen zijn tijdens de festivaldagen te zien in de groeiende installatie While We Walk waar herinneringen, anekdotes, objecten en geluiden gevat worden.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
concept, walks and installation
Nikita Maheshwary
Locatie
Foyer van Theater Kikker
while_we_walk
Chirag Bhasin

De tweede editie van het multidisciplinaire en internationale What You See Festival toont een programma waar de urgentie én het plezier van afspat. Met dans, theater, film, exposities, muziek en meer bevraagt het festival normen rondom gender en identiteit en rekt deze op.

Het volledige programma van What You See Festival, inclusief films, exposities en meer, vind je op www.whatyouseefestival.nl. Vergeet je niet in te schrijven voor de What You See nieuwsbrief.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ