What You See Symposium in Het Huis Utrecht - Valentijn de Hingh | Ira Kip | Mariken Heitman | Marvel Harris & Jessica Villerius

  vr 22 november

  What You See Symposium in Het Huis Utrecht

  Valentijn de Hingh | Ira Kip | Mariken Heitman | Marvel Harris & Jessica Villerius

  Drie kunstwerken, drie gasten, drie gesprekken. Columnist en model Valentijn de Hingh is gespreksleider van dit symposium dat je steeds nieuwe perspectieven laat ervaren. Feminist, schrijver en redacteur Meredith Greer opent het symposium met een kort statement, waarna we inzoomen op kunst en dialoog. Regisseur Ira Kip toont een paar scènes uit haar veelbewogen voorstelling Shrew Her, dat onze ideeën over genderrollen bevraagt. Schrijver en bioloog Mariken Heitman draagt voor uit haar zintuigelijke debuut De Wateraap en deelt exclusief materiaal uit haar tweede boek waar ze momenteel aan werkt. Fotograaf Marvel Harris en documentairemaker Jessica Villerius sluiten de middag af met een stuk uit de persoonlijke documentaire ‘Alles is Nu’ waarin Villerius je meeneemt in het transitieproces van Marvel. De kunstenaars nemen allemaal een gast mee die een ander licht schijnt op hun werk, waarna het gesprek met het publiek geopend wordt.

  Laat je voorafgaand aan en tijdens de pauze van What You See Symposium verrassen door de pop-up performances van de studenten Music 3.0 van het HKU Conservatorium en speel You’ll Never Guess Who, de onspeelbare versie van het klassieke Wie is het?.

  Tip! Bezoek na het symposium ook het avondprogramma van What You See Festival.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  met
  Valentijn de Hingh, Meredith Greer, Ira Kip, Yahaira Gezius,  Smita James, Mariken Heitman, Marvel Harris, Jessica Villerius
  Locatie
  Het Huis Utrecht - Grote Zaal
  what_you_see_symposium

  De tweede editie van het multidisciplinaire en internationale What You See Festival toont een programma waar de urgentie én het plezier van afspat. Met dans, theater, film, exposities, muziek en meer bevraagt het festival normen rondom gender en identiteit en rekt deze op.

  Het volledige programma van What You See Festival, inclusief films, exposities en meer, vind je op www.whatyouseefestival.nl. Vergeet je niet in te schrijven voor de What You See nieuwsbrief.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ