What You See Research - What You See Festival 2020 / Steff Geelen & Barry de Bruin

What You See Research

What You See Festival 2020 / Steff Geelen & Barry de Bruin

What You See Festival nodigt in samenwerking met Het Huis Utrecht twee kunstenaars uit op mini-residentie. Op deze middag delen ze hun onderzoek met jullie.

Schrijver en theatermaker Steff Geelen werkt aan een verhaal over littekens als een plek waar de huid zichzelf opnieuw tegenkomt. Aan de hand van interviews met queer personen onderzoekt Steff het helend vermogen van littekens en de werelden die schuilgaan onder de oppervlakte.

Zanger en performer Barry de Bruin ontwikkelt een methodiek voor zang en beweging: The Smart Body, waarin de relatie tussen ademhaling en wervelkolom centraal staan. Barry verkent zijn identiteit als het zoogdier de mens en speelt met de sociale context, waar we ons non-stop toe moeten verhouden.

Let op: dit programma vindt plaats in Het Huis Utrecht.
terug <

voorstellingsinformatie
Met
Steff Geelen en Barry de Bruin
Begeleiding
Annette van Zwoll en Milone Reigman
In coproductie met
Het Huis Utrecht
Locatie
Het Huis Utrecht
WYS-Barry-de-bruin
Maarten de Leeuw

De derde editie van What You See Festival staat in het teken van Radical Tenderness. Met dans, theater, muziek, poëzie, expo’s en meer viert het festival de diversiteit van de mensheid en onderzoekt het hoe we, ook in kwetsbare tijden, met elkaar in verbinding kunnen blijven.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ