Wat we normaal niet horen - Het Zuidelijk Toneel / Laura van Dolron

  di 04 t/m do 06 juni

  Wat we normaal niet horen

  Het Zuidelijk Toneel / Laura van Dolron

  Genoeg gepraat. Tijd om te luisteren. Vier gewone mensen (geen acteurs!) die je normaal nooit hoort in de samenleving, waar geen plek voor is aan de tafel van talkshows, openen hun mond om jou een cadeau te geven. Sprankelend, dromerig, observerend en confronterend bieden zij jou hun werkelijkheid aan. Denk aan een kloosterzuster met zwijgplicht, een vrouw met een depressie, een terminale patiënt, een verlegen kind, de stille vluchteling op de hoek.

  De selectie wordt gemaakt door theatermaker en professioneel luisteraar Laura van Dolron. Ze boort haar bron van wijsheid, ontroering en vakmanschap aan om deze mensen live aan het woord te laten in een levensechte ontmoeting. Want in de ontmoeting met de ander leren we onszelf pas echt kennen.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  tekst en regie
  Laura van Dolron
  artistiek advies
  Piet Menu
  Locatie
  Grote Zaal

  Het Zuidelijk Toneel heeft bij het maken van theater altijd de drang om met het publiek in dialoog te gaan. Hun centrale thema is de blik van en vooral de ontmoeting met de ander. Ze bieden hun publiek vergezichten die ons via een omweg wat over onszelf vertellen. Het Zuidelijk Toneel zet elk seizoen tenminste één voorstelling op het podium met niet-acteurs.

  Zelfverklaard stand up filosoof Laura van Dolron is al heel lang een van de favoriete bespelers van ons theater, in de afgelopen twee jaar onder meer met de voorstellingen Liefhebben en Wij. Dit seizoen is ze ook in januari bij ons te zien in de voorstelling Een antwoord op alle vragen.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ