Vertel!: De Grijns van Een Djin - Jacqueline Korevaar / International Storytelling Festival Amsterdam

  za 06 november t/m za 18 december

  Vertel!: De Grijns van Een Djin

  Jacqueline Korevaar / International Storytelling Festival Amsterdam

  Deze voorstelling is geweest
  Benieuwd naar andere voorstellingen van Jacqueline Korevaar / International Storytelling Festival Amsterdam? Bekijk hier alle voorstellingen van Jacqueline Korevaar / International Storytelling Festival Amsterdam
  Deze voorstelling gaat door met een maximum van 30 bezoekers.

  Er was eens een verhalenverteller die 1001 nachten lang vertelde. Als het verhaal niet spannend genoeg was, zou dat haar de kop kosten. Nu verspeelt niemand meer haar hoofd voor een verhaal en willen we steeds het volgende, volgende, volgende. De grijns van een Djin is een mythologisch verhaal waarin theatermaker en performer Jacqueline Korevaar zich afvraagt waarom we onszelf verdoven met vluchtige inhoud. Wordt het niet tijd om terug te gaan naar het monster buiten onszelf, zoals we dat kennen uit oude verhalen?

  Extra: loop na de voorstelling langs de verhalenexpositie van hoiUtrecht en lees de verrassende en inspirerende verhalen van Utrechters. 
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  geweest
  voorstellingsinformatie
  Tekst en spel
  Jacqueline Korevaar
  Coaching en regie
  Sahand Sahebdivani
  Locatie
  Grote Zaal
  de_grijns_van_een_djin
  Raymond van Mil

  Jacqueline Korevaar studeerde Russische literatuur en theater. Sinds 2006 werkt zij als theatermaker, performer en dramadocent op festivals, theaters en scholen in Nederland. Jacqueline is een verhalenverteller die gefascineerd is door verhalen uit verschillende culturen en religies. Als moderne verhalenverteller met een grote passie voor de theatrale en mythologische tradities vertelt ze graag oude verhalen met een grappige, dramatische of schaamtevolle persoonlijke twist.

  Raymond van Mil
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ