Vertel!: Al Maktoub - Abdelkarim el Baz

  za 03 oktober

  Vertel!: Al Maktoub

  Abdelkarim el Baz

  Het lot, accepteer je dat of vecht je er tegen? In Al Maktoub (het lot) doet theatermaker Abdelkarim el Baz een poging om grip te krijgen op wat hem overkomt. Hij neemt het publiek mee op reis langs herinneringen aan ervaringen die onverwacht op zijn pad terechtkwamen. Op een intieme en kwetsbare manier bevecht Abdelkarim het onomkeerbare van het lot en eert hij de liefde voor zijn moeder.

  Extra: loop na de voorstelling langs de verhalenexpositie van hoiUtrecht en lees de verrassende en inspirerende verhalen van Utrechters. 
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Concept, tekst & spel
  Abdelkarim El Baz
  Eindregie
  Eva Tijken
  Tekstbegeleiding & tekstbijdrage
  Simon Weeda
  Dramaturgie
  Marc Maris
  Vormgeving
  Eryane Maquine
  Met dank aan
  Frascati Producties, Lira Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Amsterdamse Fonds voor de Kunst en Janivo Fonds
  Locatie
  Grote Zaal
  al_maktoub
  Meesterwerk

  Abdelkarim el Baz studeerde in 2012 af van de Mimeopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en in 2016 van de Acteursopleiding aan de Toneelacademie Maastricht. Hij speelde o.a. bij MAAS TD, Het Amsterdams Andalusisch Orkest, De Toneelmakerij, Zep, Toneelgroep Oostpool, Theater Rotterdam en Orkater. Abdelkarim is de oprichter van Stichting Allang Vrienden, een cultuur-overschrijdende broedplaats voor jong theatertalent. Al Maktoub is zijn eerste solovoorstelling.

  Meesterwerk
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ