Verstrengelingen - Maatschappij Discordia

do 04 november

Kleine zaal

Verstrengelingen

Maatschappij Discordia

Wegens persoonlijke omstandigheden van één van de acteurs van Maatschappij Discordia is deze voorstelling afgelast. In plaats van Verstrengeling speelt Maatschappij Discordia op deze avond Mooi.

‘Verstrengelingen’ is een term uit de kwantummechanica. Twee deeltjes die zich ooit van elkaar hebben afgesplitst blijken nog steeds op elkaar te reageren ook al zijn ze inmiddels lichtjaren van elkaar verwijderd. De roman ‘Die Wahlverwandtschaften’ van Goethe gaat daar ook over.

Liefde kies je niet, die is al voor je gekozen door de wetten van de natuur. In Verstrengelingen maken vier acteurs een toneelstuk naar aanleiding van Goethe’s roman. Een komedie over kleine deeltjes, zwarte gaten, liefde, passie en vrije wil. En over wat een komedie is.
terug <

afgelast >
data & tijden
voorstellingsinformatie
Tekst
Gerardjan Rijnders
Spel
Annette Kouwenhoven, Matthias de Koning, Jan Joris Lamers en Miranda Prein
Locatie
Kleine zaal
Maatchappij_Discordia_Verstrengelingen

Maatschappij Discordia is een vaste bespeler van Theater Kikker. In de afgelopen jaren presenteerden we met veel plezier alle edities van de serie Weiblicher Akt, maar ook de meeste andere producties van dit collectief zijn bij ons te zien geweest. Hun voorstellingen zijn vaak gebaseerd op het vele mooie dat de wereldliteratuur te bieden heeft.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ