Uk&Puk Festival: Swingen als een Kangoeroe 3+ - Jeroen Schipper en zijn band

do 01 januari

Uk&Puk Festival: Swingen als een Kangoeroe 3+

Jeroen Schipper en zijn band

“Hop, hop, hop, Sjoebiedoebiedoe. Zingen, springen, swingen als een kangoeroe. Hop, hop, hop. Sjoebiedoebiedoe. Kijk ik zal je leren hoe. Eén sprong naar voren, één sprong achteruit, één sprong naar links, één sprong naar rechts tot besluit.”

Ken je de liedjes van Jeroen Schipper nog niet? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! In deze muziektheatervoorstelling gaat het om zingen, bewegen, dansen én luisteren naar muziek. Jong en oud wordt uitgenodigd om uit volle borst mee te zingen met de grappige en aanstekelijke liedjes. De muziek van Jeroen, Emily en de Boegiemanband  laat je swingen en zingen als een kangoeroe!

Het Kleurfeest (dagelijks in de foyer)
Kom voor of na de voorstelling naar onze foyer en doe mee met het kleurfeest. Met gitaar zittend op de grond zingt, fluit of neuriet Maarten mooie liedjes uit de geschiedenis van de popmuziek (Sam Cooke, Beatles, Elvis). Op een groot vel papier op de grond ontstaat op de klanken van de muziek een tekening. De kinderen worden uitgenodigd de tekening met krijtjes in te kleuren. Ga mee op tekenavontuur en werk mee aan dit grote kleurrijke tapijt. Tijden Kleurfeest: vrijdag 11u30-14u45, zaterdag 12u45-15u00.
terug <

voorstellingsinformatie
Website
Composities, tekst & zang
Jeroen Schipper
Muzikanten
De Boegiemanband Emily van Orsouw, Henrik Holm, Arthur Bont en Izak Boom
©Floris Heuer

Jeroen Schipper is een muziekdocent die eerst van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Vervolgens van zijn beroep zijn passie. En nu van zijn passie theatershows. De theaterconcerten van Jeroen zijn gebaseerd op de liedjes die hij in zijn werk als muziekleraar schrijft en op scholen uitprobeert. De liedjes kenmerken zich door originaliteit, kwaliteit, gevarieerdheid, humor en interactie,


terug naar boven Λ