Uk&Puk Festival: Raad eens hoeveel ik van je hou 2+ - Theater Terra

do 01 januari

Uk&Puk Festival: Raad eens hoeveel ik van je hou 2+

Theater Terra

Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dàt is niet makkelijk te meten! Ze springen, klimmen en zwieren om te laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Tijdens de lente, zomer, herfst en winter probeert Hazeltje iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: ‘Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Na dit avontuur heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem voorzichtig in zijn bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘Ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’

In deze speciale voorleesvoorstelling komt een acteur met een prachtige pop van Hazeltje twee boekjes voorlezen. Zo lijkt het net alsof Hazeltje tot leven wordt gewekt en zelf vertelt over z’n avonturen met Grote Haas.

Deze voorstelling vindt plaats in de Kinderboekwinkel naast Theater Kikker, verzamelen bij Theater Kikker. Door de alternatieve locatie is deze voorstelling helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Het Kleurfeest (dagelijks in de foyer)
Kom voor of na de voorstelling naar onze foyer en doe mee met het kleurfeest. Met gitaar zittend op de grond zingt, fluit of neuriet Maarten mooie liedjes uit de geschiedenis van de popmuziek (Sam Cooke, Beatles, Elvis). Op een groot vel papier op de grond ontstaat op de klanken van de muziek een tekening. De kinderen worden uitgenodigd de tekening met krijtjes in te kleuren. Ga mee op tekenavontuur en werk mee aan dit grote kleurrijke tapijt. Tijden Kleurfeest: vrijdag 11u30-14u45, zaterdag 12u45-15u00.
terug <

voorstellingsinformatie
Website
Spel
acteurs van Theater Terra
©Boy Hazes

Theater Terra werd opgericht door artistiek leider Theo Terra en staat al jaren bekend als een Nederlands gezelschap dat zich aan de top van het internationale jeugdtheater bevindt. Met poppen en objecten, en met acteurs, poppenspelers en zangers maakt Theater Terra visueel theater met veel humor en poëzie. De laatste jaren werden diverse beroemde boeken met zeer veel succes bewerkt tot muzikaal theater. Over de grote productie van Raad eens hoeveel ik van je hou schreef de pers: ‘Poëtische plaatjes. Sprookjesachtig schouwspel.’ – Telegraaf****.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ