Uk&Puk Festival: Over een kleine mol die …. 2+ - Meneer Monster

do 01 januari

Uk&Puk Festival: Over een kleine mol die …. 2+

Meneer Monster

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Een grappige en fysieke voorstelling over onrecht wat je aan wordt gedaan en of je gelijk halen vervolgens wel zo verstandig is. Tijdens de voorstelling zit het publiek langs een lange loper waar alle dieren en dierenpoep op voorbij komt. Je zit er met je neus bovenop!

Het Kleurfeest (dagelijks in de foyer)
Kom voor of na de voorstelling naar onze foyer en doe mee met het kleurfeest. Met gitaar zittend op de grond zingt, fluit of neuriet Maarten mooie liedjes uit de geschiedenis van de popmuziek (Sam Cooke, Beatles, Elvis). Op een groot vel papier op de grond ontstaat op de klanken van de muziek een tekening. De kinderen worden uitgenodigd de tekening met krijtjes in te kleuren. Ga mee op tekenavontuur en werk mee aan dit grote kleurrijke tapijt. Tijden Kleurfeest: vrijdag 11u30-14u45, zaterdag 12u45-15u00.
terug <

voorstellingsinformatie
Website
Spel
Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, Stijn Hoes, Jorgen Scholtens, Jan Willem van Beusekom
Eindregie
Henk De Reus
Kostuums en Decor
Anneloes van Assem
©Christiaan Bloem

Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat internationale jeugd- bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen bewerkt, die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘Pixar theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ