Uk&Puk Festival: Dansende Dieren Deuntjes 2+ - Rosanne de Graaf

do 01 januari

Uk&Puk Festival: Dansende Dieren Deuntjes 2+

Rosanne de Graaf

Stoere, bruine beren, grappige pinguïns op de Zuidpool en gekke aapjes uit de jungle: allerlei dieren komen voorbij tijdens de aanstekelijke liedjes van Rosanne. Het lijkt wel een knotsgekke dierentuin!

In deze muziekvoorstelling kunnen jong en oud zelf meebewegen, dansen, zingen en luisteren naar muziek. Rosanne kent heel veel liedjes en weet voor de allerkleinsten een waanzinnige eerste theaterervaring te creëren. Rosanne zingt de leukste, mooiste, bekende en minder bekende dierenliedjes. In een gezellige en intieme setting neemt de muziek van Rosanne je mee op avontuur in de dierenwereld!

Deze voorstelling vindt plaats in de Kinderboekwinkel naast Theater Kikker, verzamelen bij Theater Kikker. Door de alternatieve locatie is deze voorstelling helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Het Kleurfeest (dagelijks in de foyer)
Kom voor of na de voorstelling naar onze foyer en doe mee met het kleurfeest. Met gitaar zittend op de grond zingt, fluit of neuriet Maarten mooie liedjes uit de geschiedenis van de popmuziek (Sam Cooke, Beatles, Elvis). Op een groot vel papier op de grond ontstaat op de klanken van de muziek een tekening. De kinderen worden uitgenodigd de tekening met krijtjes in te kleuren. Ga mee op tekenavontuur en werk mee aan dit grote kleurrijke tapijt. Tijden Kleurfeest: vrijdag 11u30-14u45, zaterdag 12u45-15u00.
terug <

voorstellingsinformatie
Zang & concept
Rosanne de Graaf
Productie
Onder het buro
  • >

    Uk&Puk Festival: WalvisJong 2+ - Simone de Jong

    jeugd

    Uk&Puk Festival: WalvisJong 2+ - Simone de Jong

    jeugd

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ