Uitfeest (op locatie: Stadsschouwburg Utrecht)

Uitfeest (op locatie: Stadsschouwburg Utrecht)

Tijdens het Uitfeest presenteren de Utrechtse theaters, -makers én -festivals een gevarieerd en omvangrijk aanbod van theater en dans. Vier samen met ons de opening van een nieuw cultureel seizoen en laat je een dag lang verrassen, verbazen, meeslepen en inspireren. Voor alle leeftijden, voor alle generaties is er een aanbod van voorproefjes, korte voorstellingen, prikkelende activiteiten in alle hoeken en gaten van de schouwburg én op een buitenpodium. Van filosofische beschouwingen vol humor tot oersterke verhalen. Van hippe urban moves tot dynamische fotochoreografie. Van beeldende installaties tot swingend muziektheater.

Theater Kikker presenteert op deze dag Club Gewalt met een voorproefje van Life, Oh Life - a lifestyle opera. Je hebt geen entreebewijs nodig, maar de capaciteit is beperkt, dus wees op tijd!  Smaakt deze of andere teasers van kikkervoorstellingen naar meer en wil je volgend seizoen de volledige voorstelling zien? Koop dan direct kaartjes, want alleen op zondag 15 september ontvang je 20% korting op tickets voor een aantal geselecteerde voorstellingen van Utrechtse makers die bij Theater Kikker op de agenda staan.

Benieuwd naar het volledige programma van het Uitfeest 2019? Kijk dan op de website van Culturele Zondagen. Vergeet niet om het Facebookevenement te delen!

Let op: het Uitfeest vindt plaats in Stadsschouwburg Utrecht.

 
terug <

voorstellingsinformatie
Locatie
Stadsschouwburg Utrecht

terug naar boven Λ