Tweetakt: The Greatest Show on Earth 14+ - Louis Janssens & Timo Sterckx / d e t h e a t e r m a k e r

do 01 januari

Tweetakt: The Greatest Show on Earth 14+

Louis Janssens & Timo Sterckx / d e t h e a t e r m a k e r

Geschiedenis staat niet vast, mensen maken het. Het gaat er steeds om wie het samenstelt, wie er deel van uitmaakt en wie niet. The Greatest Show on Earth gaat over wie er in het licht staat, en wie in de coulissen. Het is een spel van opkomen en afgaan van mensen die dingen proberen, uitvinden, hopen, bedenken, uitspreken en vergeten. Louis & Timo maken theater van het boek Europeana, een zeer korte geschiedenis van de twintigste eeuw van Patrik Ourednik. Integraal en uit het hoofd. Het zou weleens een lang verhaal kunnen worden.
terug <

voorstellingsinformatie
Concept en regie
Timo Sterckx en Louis Janssens
Spelers
Timo Sterckx, Louis Janssens, Lisah Adeaga, Renée Leerman en Daniël Djissenou Techniek en lichtontwerp
Eva Dermul
Mentoren
Willem de Wolf en Bauke Lievens
Met de steun van
d e t h e a t e r m a k e r
In samenwerking met
Zuidpool en KASK Drama
Met dank aan
CAMPO, Vooruit, Cie. de KOE, Frederik le Roy, Fabrice Delecluse, Gregory Abels, Elsemieke Scholte, Ferre Marnef, Elke Huybrechts, Laura Van Lokven en Simon Baetens
Locatie
Grote Zaal
Wannes Cré

Het avontuurlijke kunstenfestival Tweetakt in Utrecht biedt een divers programma van theater, dans, muziek, beeldende kunst, cabaret, interactieve games en installaties en vele cross-overs. Het festival is dé plek om je te laten verrassen en inspireren door jonge, talentvolle én meer ervaren theatermakers en kunstenaars uit binnen- en buitenland. Naast het festivalcentrum op De Neude staat er ook een uitgebreid programma bij diverse podia waaronder Theater Kikker.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ