Tweetakt: Studio Shehrazade 15+ - Kloppend Hert

za 30 maart 2019

Grote Zaal

Tweetakt: Studio Shehrazade 15+

Kloppend Hert

Deze zinderende danstheatervoorstelling is geïnspireerd op de fotostudio Studio Shehrazade in Beiroet, die eind jaren veertig opende. Libanezen lieten zich hier discreet fotograferen: hun ware aard en geheime fantasieën brachten ze hier in beeld. Theatraal, poëtisch en vol humor stellen de makers issues aan de kaak die er bestaan rondom het thema genderdifferentiatie. Het dominante manbeeld zetten ze volledig op zijn kop met een homo-erotische scène, een grote maffe transgenderhaan en een dictator achter een kinderwagen.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Spel en regie
Gorges Ocloo en Haider Al Timimi
Co-regie
Renée Goethijn
Choreografie
Georgina Del Carmen Theunissen
Dramaturgie
Bart Capelle
Scenografie
Sven Roofthooft
Lichtontwerp
Reynaldo Ramperssad
Kostuums
Marij de Brabandere
Affiche
Mario Debaene
Techniek
Valentin Boucq en Ramon Blancquaert
Productie assistentie
Elise De Vos
Een coproductie van Kloppend Hert en ARSENAAL/LAZARUS en met Vooruit Gent en C-Takt, met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en van de Stad Gent.
Locatie
Grote Zaal
Bart Grietens

Het avontuurlijke kunstenfestival Tweetakt in Utrecht biedt een divers programma van theater, dans, muziek, beeldende kunst, cabaret, interactieve games en installaties en vele cross-overs. Het festival is dé plek om je te laten verrassen en inspireren door jonge, talentvolle én meer ervaren theatermakers en kunstenaars uit binnen- en buitenland. Naast het festivalcentrum op De Neude staat er ook een uitgebreid programma bij diverse podia waaronder Theater Kikker.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ