Tweetakt: CRIA 14+ - Alice Ripoll / Suave

do 04 april 2019

Grote zaal

Tweetakt: CRIA 14+

Alice Ripoll / Suave

Tien jonge Braziliaanse dansers, afkomstig uit de favela’s (krottenwijken) van Rio de Janeiro, dansen alsof hun leven er vanaf hangt. En dat doen ze in hun eigen stijl: ‘dancinha’, afgeleid van de passinho, een populaire dans uit deze achterbuurten. Het is een combinatie van pop, funk, breakdance en Braziliaanse dansstijlen zoals de samba. Explosief, wild, gek, snel en ruw.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Regie
Alice Ripoll
Dansers
Tiobil Dançarino Brabo, Kinho JP, VN Dançarino Brabo, Nyandra Fernandes, May Eassy, Romulo Galvão, Sanderson BDD, Thamires Candida, GB Dançarino Brabo en Ronald Sheick
Regieassistent en geluidstechniek
Alan Ferreira
Productie
Rafael Fernandes
Licht
Andréa Capella
Kostuums
Raquel Theo
Funk musical regie
DJ Pop Andrade
Ontwerp
Caick Carvalho
Video en fotografie
Renato Mangolin
Manager
Sarah De Ganck
Met dank aan Centro Coreográfico da Cidade do Rio de Janeiro, Casa do Jongo en Rafael Machado Fisioterapia
Locatie
Grote zaal
Renato Mangolin

Het avontuurlijke kunstenfestival Tweetakt in Utrecht biedt een divers programma van theater, dans, muziek, beeldende kunst, cabaret, interactieve games en installaties en vele cross-overs. Het festival is dé plek om je te laten verrassen en inspireren door jonge, talentvolle én meer ervaren theatermakers en kunstenaars uit binnen- en buitenland. Naast het festivalcentrum op De Neude staat er ook een uitgebreid programma bij diverse podia waaronder Theater Kikker.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ