Herfststukjes: Trollenjong 4+ - SPEELbos / Sanne Zweije

zo 20 oktober 2019

Herfststukjes: Trollenjong 4+

SPEELbos / Sanne Zweije

Deze voorstelling is geweest
Benieuwd naar andere voorstellingen van Herfststukjes: Speelbos i.s.m. Het Filiaal theatermakers? Bekijk hier alle voorstellingen van Herfststukjes: Speelbos i.s.m. Het Filiaal theatermakers
Nom Nom is een trol. Hij wil dansen maar van zijn vader mag dat niet. Want trollen zijn grof en taai. Maar Nom Nom is anders, hij houdt van glitter, giechelt en wil dolgraag een tutu. Maar niemand begrijpt hem. Tot hij mensenmeisje Guusje ontmoet. Guusje kan heel goed dansen en wil dat Nom Nom graag leren. Trollenjong is een hartverwarmende kleutervoorstelling geïnspireerd op Billy Elliot.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Concept & regie
Sanne Zweije
Spel
Klavertje Patijn & Toon Kuijpers
Tekst
Jorieke Abbing
Choreografie
Giulia Mureddu
Locatie
Grote Zaal
speelbos_filiaal_trollenjong

Een intieme en grappige voorstelling.

Theaterkrant -

Trollenjong werd in 2012 gemaakt bij Het Filiaal theatermakers. Sindsdien speelde hij ruim 360 keer in speellokalen voor bijna 20.000 leerlingen! Vanaf september 2019 speelt Trollenjong onder de vleugels van SPEELbos en is de voorstelling te zien in theaters door het land.Sanne Zweije maakt onder de naam SPEELbos grappige, ontroerende voorstellingen voor iedereen die jong durft te zijn. Op speelse wijze snijdt ze waardevolle thema’s aan die zowel je gevoelswereld als je fantasie prikkelen. Haar theatertaal is beeldend, fysiek, muzikaal en kenmerkt zich door de combinatie van humor met poëzie.

 • non_creators_company
  >

  Spread the sadness – een missverkiezing van tranen - Max & Rosita

  theater

  Spread the sadness – een missverkiezing van tranen - Max & Rosita

  theater

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ