Uk & Puk Festival: Timtim 2+ - Simone de Jong

  zo 28 april

  Uk & Puk Festival: Timtim 2+

  Simone de Jong

  Timtim is een muzikale, beeldende, theatervoorstelling over twee timmermannen. Ze bouwen veel. Ze verbouwen vaak. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Vindt Tim. Vindt Willie. Maar Tim kan niet ophouden met timmeren, terwijl Willie hun spulletjes in huis wil beschermen. Hun huis zucht en steunt onder de verbouwingen en... begint mee te veranderen. Zo lopen droom en werkelijkheid steeds meer door elkaar in de wonderlijke wereld van Timtim. Een licht surrealistische voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie.

  Extra: BinnenBuiten kast
  In de foyer staat tijdens Uk&Puk de BinnenBuiten kast waar kinderen voor en na de voorstelling kunnen spelen. Ga mee op onderzoek uit!
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Website
  Simone de Jong
  Spel
  Toon Kuijpers en Niels Kuiters
  Regie en concept
  Simone de Jong
  Decor
  Erik Begemann
  Muziek
  Niels Kuiters
  Locatie
  Kleine Zaal
  Kamerich&Budwilowitz

  De twee timmermannen zijn een gouden greep.

  Na Kluizelaar werkt Simone de Jong opnieuw met Toon Kuijpers. Dit keer in duo met Niels Kuiters. Eerder maakte Simone Eiland, Kluizelaar en WalvisJong voor deze leeftijdsgroep. Walvisjong was vorig jaar tijdens Uk&Puk Festival te zien in Theater Kikker. Haar voorstellingen kenmerken zich door hun muzikaliteit en inventiviteit. Ze regisseerde Kras bij Alle hoeken van de kamermuziek en is naast regisseur kinderboekenschrijver. Ze werkt aan het vervolg op Het geheim van meneer Hartjes (Clavis, 2016).

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ