Uk & Puk Festival: Timtim 2+ - Simone de Jong

do 01 januari

Uk & Puk Festival: Timtim 2+

Simone de Jong

Timtim is een muzikale, beeldende, theatervoorstelling over twee timmermannen. Ze bouwen veel. Ze verbouwen vaak. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Vindt Tim. Vindt Willie. Maar Tim kan niet ophouden met timmeren, terwijl Willie hun spulletjes in huis wil beschermen. Hun huis zucht en steunt onder de verbouwingen en... begint mee te veranderen. Zo lopen droom en werkelijkheid steeds meer door elkaar in de wonderlijke wereld van Timtim. Een licht surrealistische voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie.

Extra: BinnenBuiten kast
In de foyer staat tijdens Uk&Puk de BinnenBuiten kast waar kinderen voor en na de voorstelling kunnen spelen. Ga mee op onderzoek uit!
terug <

voorstellingsinformatie
Website
Simone de Jong
Spel
Toon Kuijpers en Niels Kuiters
Regie en concept
Simone de Jong
Decor
Erik Begemann
Muziek
Niels Kuiters
Locatie
Kleine Zaal
Kamerich&Budwilowitz

De twee timmermannen zijn een gouden greep.

Na Kluizelaar werkt Simone de Jong opnieuw met Toon Kuijpers. Dit keer in duo met Niels Kuiters. Eerder maakte Simone Eiland, Kluizelaar en WalvisJong voor deze leeftijdsgroep. Walvisjong was vorig jaar tijdens Uk&Puk Festival te zien in Theater Kikker. Haar voorstellingen kenmerken zich door hun muzikaliteit en inventiviteit. Ze regisseerde Kras bij Alle hoeken van de kamermuziek en is naast regisseur kinderboekenschrijver. Ze werkt aan het vervolg op Het geheim van meneer Hartjes (Clavis, 2016).

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ