Uk & Puk Festival: Tik Tak Slaap 2+ - Sanne Zweije

do 01 januari

Uk & Puk Festival: Tik Tak Slaap 2+

Sanne Zweije

Tik…tak…tik…tak…

Pop kan niet slapen.

Tik…tak…tik…tak…

Er moet nog een lichtje aan.

Tik…tak…tik…tak…

Mama!

Zelfs met alle lichten aan kan pop niet slapen. Ze is bang voor het donker. Mama is moe. Ze wil graag een boekje lezen. Ze is getikt…getakt… dat pop niet gaat slapen. Zullen alle sterren genoeg licht geven voor pop?

Een actrice tovert een ladekast om tot een huis vol verrassende kamers en verdiepingen. Met een kleine pop, mooie beelden en hilarische geluiden speelt zij het verhaal van Pop die bang is in het donker en Mama die maar niet aan zichzelf toekomt. Een grappige, lieve en vaak herkenbare voorstelling voor jong en oud. Geïnspireerd op Welterusten Kleine Beer van Martin Wadell.

Extra: BinnenBuiten kast
In de foyer staat tijdens Uk&Puk de BinnenBuiten kast waar kinderen voor en na de voorstelling kunnen spelen. Ga mee op onderzoek uit!
terug <

voorstellingsinformatie
Concept en spel
Vimala Nijenhuis en Anke Engels
Spel
wisselende cast met Rosa Evans Knaup en Lotte Vogel
Eindregie
Mischa Ardon
Locatie
Kleine Zaal
Saris&denEngelsman

Zorgvuldige voorstelling voor de allerkleinsten.

Theaterkrant

Sanne Zweije maakt grappige, ontroerende voorstellingen voor iedereen die jong durft te zijn. Op speelse wijze snijdt ze waardevolle thema’s aan die zowel je gevoelswereld als je fantasie prikkelen. Haar theatertaal is beeldend, fysiek, muzikaal en kenmerkt zich door de combinatie van humor met poëzie.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ