Uk & Puk Festival: Tik Tak Slaap 2+ - Sanne Zweije

  ma 29 april

  Uk & Puk Festival: Tik Tak Slaap 2+

  Sanne Zweije

  Tik…tak…tik…tak…

  Pop kan niet slapen.

  Tik…tak…tik…tak…

  Er moet nog een lichtje aan.

  Tik…tak…tik…tak…

  Mama!

  Zelfs met alle lichten aan kan pop niet slapen. Ze is bang voor het donker. Mama is moe. Ze wil graag een boekje lezen. Ze is getikt…getakt… dat pop niet gaat slapen. Zullen alle sterren genoeg licht geven voor pop?

  Een actrice tovert een ladekast om tot een huis vol verrassende kamers en verdiepingen. Met een kleine pop, mooie beelden en hilarische geluiden speelt zij het verhaal van Pop die bang is in het donker en Mama die maar niet aan zichzelf toekomt. Een grappige, lieve en vaak herkenbare voorstelling voor jong en oud. Geïnspireerd op Welterusten Kleine Beer van Martin Wadell.

  Extra: BinnenBuiten kast
  In de foyer staat tijdens Uk&Puk de BinnenBuiten kast waar kinderen voor en na de voorstelling kunnen spelen. Ga mee op onderzoek uit!
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Concept en spel
  Vimala Nijenhuis en Anke Engels
  Spel
  wisselende cast met Rosa Evans Knaup en Lotte Vogel
  Eindregie
  Mischa Ardon
  Locatie
  Kleine Zaal
  Saris&denEngelsman

  Zorgvuldige voorstelling voor de allerkleinsten.

  Theaterkrant

  Sanne Zweije maakt grappige, ontroerende voorstellingen voor iedereen die jong durft te zijn. Op speelse wijze snijdt ze waardevolle thema’s aan die zowel je gevoelswereld als je fantasie prikkelen. Haar theatertaal is beeldend, fysiek, muzikaal en kenmerkt zich door de combinatie van humor met poëzie.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ