This is my letter to the world, that never wrote to me - Anouk van Kolfschoten & Lola Bogaert

  di 14 t/m wo 15 mei

  This is my letter to the world, that never wrote to me

  Anouk van Kolfschoten & Lola Bogaert

  Theatermakers Lola Bogaert en Anouk van Kolfschoten verbazen zich over de anonimiteit in onze samenleving. Ze willen dit doorbreken met een kleine daad: het schrijven van een brief. Twee jaar lang schreven ze met mensen die ze niet kennen. Welke verhalen gaan er schuil achter de ontelbare gezichten die we op een dag anoniem passeren?

  This is my letter to the world that never wrote to me is een ontroerend portret van de gewone mens met uitzonderlijke verhalen, waarin eenzaamheid een grote rol speelt. Je ziet de stappen die Anouk en Lola namen in hun naïeve zoektocht naar contact, afgewisseld met de vaak ontroerende verhalen die ze in de wel 600 brieven ontvingen.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  concept en spel
  Lola Bogaert en Anouk van Kolfschoten
  Coaching
  De Roovers
  Producent
  MoMeNT
  coproducenten
  VIAZUID
  Locatie
  Kleine Zaal
  Moon Saris

  Lola Bogaert en Anouk van Kolfschoten leerden elkaar kennen op de opleiding Theaterdocent en maker op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Daar startte hun samenwerking. Nadat ze hun diploma’s hadden behaald vertrok Lola naar Brussel waar ze de regieopleiding aan het RITCS volgde. Anouk studeerde verder aan de Opleiding Scenografie te AHK Amsterdam. Samen hebben ze meerdere voorstellingen gemaakt waaronder Plethora (2015), Thumos (2016) en Vreten! (’18-’19).

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ