This can't happen - Emke Idema / Frascati Producties

do 14 december 2017

This can't happen

Emke Idema / Frascati Producties

Hoe word je fantasierijk? Wat zijn in onze samenleving plekken waar je ongegeneerd gezamenlijk kunt fantaseren? Wat gebeurt er als je alles wat normaal gezien belangrijk is, links mag laten liggen?

In dit prikkelende theatrale spel zoek je als publiek de grenzen op van het voorstelbare. Voorbij wat waar is, voorbij wat goed is, voorbij wat politiek correct is. Beelden en waarheden die we allemaal kennen, blijken grabbeltonnen vol mogelijke verhalen. In This can’t happen bekijken we of de meest vrolijke, vreemde, onwaarschijnlijke, onaangepaste, wilde fantasieën van invloed kunnen zijn op de wereld waar we in leven. Op het spel staan de tijd en ruimte voor onze eigen verbeelding.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
website
concept en regie
Emke Idema
spel
Sjoerd Meijer
Fotograaf: Bas de Brouwer
Fotograaf: Bas de Brouwer

Emke Idema (Nederland,1980) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de RuG, performance aan de Toneelacademie Maastricht en rondde de postdoctorale theateropleiding DasArts af. Emke maakt theaterwerken die fungeren als platform, ideeënspeeltuin of maatschappelijk laboratorium voor het publiek. Haar werken bevinden zich op het snijvlak van theater, beeldende kunst, sociologie en gaming. Ze maakte eerder onder andere STRANGER (2012) en RULE (2014), die beiden te zien waren in Theater Kikker in de Wintercollectie en enthousiast werden onthaald door publiek en pers.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ