Theater Kikker - Seminar: jong theatermakend Nederland

wo 10 mei 2017

Theater Kikker

Seminar: jong theatermakend Nederland

Dit seizoen bivakkeren Kikker Kijkers in Theater Kikker, studenten Theaterwetenschappen en HKU Arts& Economics die zoveel mogelijk voorstellingen kijken in Theater Kikker.  Ze schrijven daar een recensie, blog of interview over en daarnaast bespreken zij eens per maand hun bevindingen met Programmeur Jolie Vreeburg. Als onderdeel van hun eindopdracht organiseren 5 van deze kijkers een seminar over jong theatermakend Nederland. Lees hier meer over de Kikker Kijkers.

Hoe zorg je als theatermaker dat je zichtbaarheid bent na je afstuderen? Hoe treed je de wereld in?

De overgang van studerend theatermaker naar het werkveld is vaak een grijs gebied, waarin velen zoekende zijn naar de beste manier om hun werk te tonen. Ga je naar een productiehuis, vorm je een collectief of ga je het in je eentje aan? Waar haal je het geld vandaan en wat zijn de grootste uitdagingen tijdens het werkproces? Vijf theaterstudenten van de HKU en UU openen het gesprek over jong theatermakend Nederland, met het oog op het werkveld en artistieke vrijheden. We gaan met makers en professionals uit het theaterveld in gesprek om tot nieuwe inzichten te komen en elkaar verder te helpen.

Het gesprek is van 17u00-19u00 in Theater Kikker. Toegang is slechts € 1,00 en voor dit geld krijg je ook een maaltijd, omdat we weten dat meedenken het best op een volle maag gaat.
Wees welkom!
terug <

voorstellingsinformatie
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ