Terug uit Troje Tweeluik: Don’t fuck with Artemis - Theatergroep Aluin

  vr 18 t/m di 29 december

  Terug uit Troje Tweeluik: Don’t fuck with Artemis

  Theatergroep Aluin

  Deze voorstelling is onderdeel van Terug uit Troje Tweeluik. De voorstelling is los te bekijken, maar ook in combinatie met De Wraak van Ifigeniea op dezelfde middag of avond. Bestel via deze link je combiticket met korting voor beide voorstellingen op één dag (28,- i.p.v. 32,-).

  De Trojaanse oorlog is voorbij. Koning Agamemnon is vermoord door zijn vrouw Klytaimnestra, omdat hij zijn dochter Ifigineia offerde voor de strijd. Wat niemand weet, is dat Artemis haar op het laatste moment heeft gered. Ifigineia leeft nog. Vele jaren gaan voorbij, totdat Ifigineia besluit terug te gaan naar huis. Aluin wekt mythologische figuren tot leven in een hedendaagse setting in deze hilarische noodlotskomedie over de verdoemde kinderen van een rampzalig nageslacht.

   
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Tekst
  Erik Snel
  Regie
  Daphne de Bruin
  Spel
  Dennis Coenen, Victorine Plante, Klaas Postmus en Ayisha Siddiqi
  Producent
  Theatergroep Aluin
  Locatie
  Grote Zaal

  Aluin is sinds jaar en dag huisgezelschap van Theater Kikker en wordt geleid door theatermakers Victorine Plante en Erik Snel. Aluin staat voor oersterke verhalen, veelal uit het klassieke repertoire van de oude Grieken tot aan Shakespeare. Aluin brengt deze verhalen voor een breed publiek, helder en dynamisch en met een flinke dosis humor. Traditiegetrouw is Aluin rond de kerstdagen in Theater Kikker te zien met grote speelseries. Zo speelde het Utrechtse gezelschap drie delen over de Vaderlandse Oorlog en lieten ze ons afgelopen kerst kennismaken met het Hollandse theater in De Hollanders. Het terug uit Troje Tweeluik is hun nieuwe kerstproductie. Eerder dit seizoen is Aluin ook te zien met Bakchanten. Ivm de maatregelen is deze voorstelling te zien in Villa Concordia, de thuisbasis van Aluin.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ