Terug uit Troje Tweeluik: De wraak van Ifigeneia - Theatergroep Aluin

  vr 18 t/m di 29 december

  Terug uit Troje Tweeluik: De wraak van Ifigeneia

  Theatergroep Aluin

  Deze voorstelling is onderdeel van Terug uit Troje Tweeluik. De voorstelling is los te bekijken, maar ook in combinatie met Don’t Fuck with Artemis op dezelfde middag of avond. Bestel via deze link je combiticket met korting voor beide voorstellingen op één dag (28,- i.p.v. 32,-).

  In De Wraak van Ifigeneia komt Agamemnon thuis met zijn oorlogsbuit Kassandra en treft daar zijn vrouw Klytaimestra en haar minnaar Aigisthos. Even daarna liggen Agamemnon en Kassandra dood in bad. Schrijver Erik Snel laat zijn fantasie gaan over wat er in de tussentijd in dat huis gebeurde…

  De Wraak van Ifigeneia is een flashback op meerdere vlakken. Niet alleen is het een verhaal dat aan Don’t fuck with Artemis voorafging, ook is het de voorstelling die tien jaar geleden de nieuwe stijl van Aluin aankondigde. Destijds fuseerde Aluin met De Zus van Roos en dit was hun eerste gezamenlijke voorstelling.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Tekst
  Erik Snel
  Regie
  Daphne de Bruin
  Spel
  Dennis Coenen, Victorine Plante, Klaas Postmus en Ayisha Siddiqi
  Producent
  Theatergroep Aluin
  Locatie
  Grote Zaal

  Aluin is sinds jaar en dag huisgezelschap van Theater Kikker en wordt geleid door theatermakers Victorine Plante en Erik Snel. Aluin staat voor oersterke verhalen, veelal uit het klassieke repertoire van de oude Grieken tot aan Shakespeare. Aluin brengt deze verhalen voor een breed publiek, helder en dynamisch en met een flinke dosis humor. Traditiegetrouw is Aluin rond de kerstdagen in Theater Kikker te zien met grote speelseries. Zo speelde het Utrechtse gezelschap drie delen over de Vaderlandse Oorlog en lieten ze ons afgelopen kerst kennismaken met het Hollandse theater in De Hollanders. Het terug uit Troje Tweeluik is hun nieuwe kerstproductie. Eerder dit seizoen is Aluin ook te zien met Bakchanten. Ivm de maatregelen is deze voorstelling te zien in Villa Concordia, de thuisbasis van Aluin.

  • dronken_delirium_dagen
   >

   Dronken Deliriumdagen (die in de volksmond ook wel Kerstmis worden genoemd) - Compagnie Red Yellow & Blue

   theater

   Dronken Deliriumdagen (die in de volksmond ook wel Kerstmis worden genoemd) - Compagnie Red Yellow & Blue

   theater

  • mijn_cader_theater_kikker
   >

   Mijn Vader - Thomas, Sacha en Jos

   theater

   Mijn Vader - Thomas, Sacha en Jos

   theater

  • theatergroep-aluin
   >

   Terug uit Troje Tweeluik: Don’t fuck with Artemis - Theatergroep Aluin

   theater

   Terug uit Troje Tweeluik: Don’t fuck with Artemis - Theatergroep Aluin

   theater

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ