Talk Show - Suze Milius | Het Zuidelijk Toneel

do 01 januari

Talk Show

Suze Milius | Het Zuidelijk Toneel

Het lijkt alsof je in een televisiestudio zit, als klappend publiek bij de opname van een talkshow. Dit is in deze voorstelling de fysieke arena die ons kijken stuurt, maar misschien moeten we onze blik ergens anders op richten. Op een waardevol detail wellicht? Iets wat je al snel over het hoofd ziet? Deze humoristische en fijnzinnige voorstelling is een ode aan de details in ons bestaan. Suze Milius biedt een andere blik op de waarde van de banaliteiten in ons leven en nodigt ons uit er waardig afscheid van te nemen.
terug <

voorstellingsinformatie
regie
Suze Milius
tekstbijdragen
Magne van den Berg
spel
Lisa Verbelen, Janneke Remmers, Kasper Vandenberghe, Nora Ramakers, Stefan Jakiela
muziek: Hendrik Lasure
Locatie
Grote Zaal

Suze Milius is zo’n regisseur die vaak moeiteloos binnendringt in onze gevoelens en gedachten

De Morgen

Wat er allemaal voorbijkomt aan door de seventies geïnspireerde roesjes, glitters, pruiken en gewaagde kleurcombinaties is een feestje voor het oog

Janneke Remmers is het stralende middelpunt in een zalmroze decor

Parool

Suze Milius (Maastricht 1986) is een van Nederlands best bewaarde theatergeheimen. Ze laat haar werk dan ook niet altijd in een theaterzaal zien. Soms bevind je je op een tentoonstelling en groeien vijf bezoekers uit tot performers, soms krijg je de sleutel van iemands huis. Maar altijd kom je in een kleurrijke, gestileerde wereld met een absurd randje waar menselijk gedrag door onhandigheid en ongemak wordt gestuurd.

 


terug naar boven Λ