Stuk - Keesen&Co i.s.m. Eendagsvlieg bij Avond

do 01 januari

Stuk

Keesen&Co i.s.m. Eendagsvlieg bij Avond

"Misschien is mijn angst om zonder jou te moeten leven wel net zo groot als die om voor altijd samen te blijven." STUK, geregisseerd door Willibrord Keesen, is een hilarisch en tragikomisch relatiedrama over twee mensen die samen door willen maar niet weten hoe. Uit het niets is hun toekomst samen op losse schroeven komen te staan, en voor de ochtend aanbreekt zullen ze moeten praten. Maar waar begin je als je niet weet wat er echt besproken moet worden? En waar stop je, als alles opnieuw bespreekbaar is?
terug <

voorstellingsinformatie
website: Keesen&Co
Tekst
Teun Smits
Regie
Willibrord Keesen
Spel
Teun Smits, Linda Zijl
Locatie
Kleine Zaal
c: Saris & den Engelsman

Smits heeft het talent om het tekortkomen van de pratende mens liefdevol neer te zetten. (…) Hier willen we meer van zien.

STUK wordt geproduceerd en gepresenteerd door Keesen&Co i.s.m. Eendagsvlieg bij Avond; het nieuwe theatercollectief van de jonge toneelschrijver Teun Smits en actrice Linda Zijl. Linda was te zien in de opvallende voorstelling Rinoceros tijdens de Wintercollectie in december 2015. Teun studeert Writing for performance aan de HKU. Zij hebben samen het stuk ontwikkeld en regisseur Willibrord Keesen gevraagd om de voorstelling te gaan regisseren. Keesen&Co staat al sinds jaar en dag in Theater Kikker en staat garant voor hedendaags toneel dat de zintuigen scherpt en prikkelt. Met humor, zelfspot en dicht op de huid van het publiek, leggen de voorstellingen van Keesen&Co de complexiteit van het leven bloot.

Het mooiste van de voorstelling is dat de gesprekken tussen de acteurs herkenbaar zijn en dat, ondanks alle ruzie, de liefde voelbaar is.

Kikker Kijker
4 vragen over het hoe en waarom van Keesen&Co
Harm Lambers
vx
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ