Stuk - De Vlieg

  ma 17 t/m di 18 december

  Stuk

  De Vlieg

  De altijd zo stabiele relatie van Guus en Mathijs staat plotseling op het spel. Het is laat en ze zijn moe, maar slapen zal niet gaan. Uit het niets is hun toekomst samen op losse schroeven komen te staan, en voor de ochtend aanbreekt zullen ze moeten praten. Maar waar begin je als je niet weet wat er echt besproken moet worden? En waar stop je, als alles opnieuw bespreekbaar is?

  Een hilarisch en tragikomisch relatiedrama over twee mensen die samen door willen, maar niet weten hoe. Na een eerdere speelserie in 2016 nu in reprise.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  regie
  Willibrord Keesen
  tekst
  Teun Smits
  spel
  Teun Smits, Linda Zijl
  Locatie
  Kleine Zaal

  Smits heeft het talent om het tekortkomen van de pratende mens liefdevol neer te zetten. Waar kunnen we deze taal nog meer inzetten? Welke regisseur heeft nog scènes nodig? Welke tv-serie verdient een realistische tekst? Hier willen we meer van zien

  Theaterkrant -

  De Vlieg, voorheen Eendagsvlieg bij Avond, is het theatercollectief van de jonge toneelschrijver Teun Smits en actrice Linda Zijl. Samen waren ze al eerder bij ons te zien met Stuk (2016), Taai Vlees (2017) en Zoetstof (2018). Ze brengen voorstellingen dicht op de huid van het publiek. Alledaagse drama’s die pijnlijk herkenbaar zijn, maar je ook doen grinniken. De Vlieg werkt onder de vleugels van Keesen&Co en wordt behalve door regisseur Willibrord Keesen ook begeleid door toneelschrijver Rob de Graaf.

  Foto's: Bart Grietens

  terug naar boven Λ