Vertel!: Storytellingwalk Utrecht - Soula Notos i.s.m. Theater Kikker

za 29 t/m zo 30 mei

Vertel!: Storytellingwalk Utrecht

Soula Notos i.s.m. Theater Kikker

Welke verhalen schuilen er in de straten van Utrecht? Soula Notos woont al meer dan 20 jaar in Utrecht en nodigt je graag uit voor een wandeling om de geheimen van de stad te ontdekken. Verhalen over dansen in martelkamers, stormachtige liefdes, moorddadige dichters en vrouwen die 14 talen spreken. En over hét konijn van Holland. Natuurlijk. Zelfs het verhaal van Theater Kikker krijgt een plekje in deze storytelling walk.

Soula is theatermaker, verhalenverteller en stand-up comedian. Met veel energie en zelfspot verbindt ze historische feiten gemakkelijk aan persoonlijke verhalen. Die van haarzelf en andere bekende én minder bekende Utrechters. Met een kleine groep verken je de stad opnieuw of laat je je verrassen door het vat van verhalen dat de stad Utrecht is.

Theater Kikker is het start- en eindpunt van deze storytelling walk.
terug <

tickets >
data & tijden
voorstellingsinformatie
Locatie
Theater Kikker
soula_notos
Annemiek van der Kuil

Soula Notos is een en werkt als theatermaker, verhalenverteller, actrice, presentatrice en stand-up comedian. Met veel energie en zelfspot vertelt ze persoonlijke verhalen en grappen over actuele kwesties en absurde fenomenen. Een sterke mimiek, onverwachte wendingen en veel interactie kenmerken haar stijl. Ook op tv stond ze haar haar mannetje als presentator van het programma Gonzo (NTR) en als comedian in de talkshow De Halve Maan (NTR). Tijdens de eerste editie van Vertel! stond zij met haar voorstelling Wie ben je als niemand kijkt? op ons podium.

 • casting_the_pass-voorstelling
  >

  Casting The Pass - Bram Jansen / Het Zuidelijk Toneel

  theater

  Casting The Pass - Bram Jansen / Het Zuidelijk Toneel

  theater

 • dox
  >

  Recht - Timothy de Gilde/DOX

  theater

  Recht - Timothy de Gilde/DOX

  theater

 • annica muller
  >

  Burning Butterfly XL - Kikker stelt Voor: Annica Muller/Likeminds

  theater

  Burning Butterfly XL - Kikker stelt Voor: Annica Muller/Likeminds

  theater

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ