Uk&Puk Festival: SSST! 2-6 jaar - ROSE Stories en Studio Figur

  zo 03 mei

  Uk&Puk Festival: SSST! 2-6 jaar

  ROSE Stories en Studio Figur

  Zachtjes sluipen twee jagers door het bos... Maar dan... HOI! Hun kind zwaait vrolijk naar een mooie rode vogel in de verte. SSST! STIL! De jagers willen de vogel vangen. Alleen lijkt het kindje iets anders van plan te zijn.

  In de voorstelling zit je midden tussen de bomen in het bos en kijk je naar de avonturen van de jagers en hun kind. SSST! is een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten en is geïnspireerd op Chris Haughtons succesvolle prentenboek Ssst! We hebben een plan.

  EXTRA: Het tekenatelier
  De foyer van Theater Kikker verandert speciaal voor de kleine bezoekers van het Uk&Puk Festival in een tekenatelier. Daar kunnen de kinderen creatief aan de slag met papier, potlood en penseel. Overal staan heuse schildersezels opgesteld waar de kleine kunstenaars zich kunnen uitleven in zwart, wit of alle kleuren van de regenboog! Dus doe inspiratie op bij de mooie voorstellingen die tijdens Uk&Puk te zien zijn en teken er naar hartenlust op los!
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Regie
  Noufri Bachdim
  Spel
  Wensley Piqué en Pluck Venema
  Vormgeving
  Yannick Verweij en Pepe Heijenberg
  Poppen
  Pluck Venema
  Muziek
  Cengiz Arslanpay en Sebastiaan Bax
  Artistieke begleiding
  René Geerlings
  Locatie
  Kleine Zaal
  Bart Grietens

  Een sprookjesachtige vertelling

  Studio Figur is het jonge gezelschap van Noufri Bachdim en Pluck Venema. Met een verrassend samenspel van poppen, live video en muziek, nemen ze kinderen, maar zeker ook volwassenen, mee in prachtige, beeldende voorstellingen. Een nieuw, poëtisch geluid in het Nederlandse (jeugd)figurentheater. SSST! wordt gemaakt met begeleiding van René Geerlings (BonteHond) en in coproductie met ROSE stories. De producent van o.a. MELK & DADELS en NOUMI, ZUSJE ZEVEN, bekroond met de Gieskes-Strijbis Podiumprijs.

  Het tekenatelier / foto Ssst: Bart Grietens
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ