Uk&Puk Festival: SSST! 2-6 jaar - ROSE Stories en Studio Figur

do 01 januari

Uk&Puk Festival: SSST! 2-6 jaar

ROSE Stories en Studio Figur

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door. Heb je tickets dan ontvang je hierover bericht.

Zachtjes sluipen twee jagers door het bos... Maar dan... HOI! Hun kind zwaait vrolijk naar een mooie rode vogel in de verte. SSST! STIL! De jagers willen de vogel vangen. Alleen lijkt het kindje iets anders van plan te zijn.

In de voorstelling zit je midden tussen de bomen in het bos en kijk je naar de avonturen van de jagers en hun kind. SSST! is een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten en is geïnspireerd op Chris Haughtons succesvolle prentenboek Ssst! We hebben een plan.

EXTRA: Het tekenatelier
De foyer van Theater Kikker verandert speciaal voor de kleine bezoekers van het Uk&Puk Festival in een tekenatelier. Daar kunnen de kinderen creatief aan de slag met papier, potlood en penseel. Overal staan heuse schildersezels opgesteld waar de kleine kunstenaars zich kunnen uitleven in zwart, wit of alle kleuren van de regenboog! Dus doe inspiratie op bij de mooie voorstellingen die tijdens Uk&Puk te zien zijn en teken er naar hartenlust op los!
terug <

voorstellingsinformatie
Regie
Noufri Bachdim
Spel
Wensley Piqué en Pluck Venema
Vormgeving
Yannick Verweij en Pepe Heijenberg
Poppen
Pluck Venema
Muziek
Cengiz Arslanpay en Sebastiaan Bax
Artistieke begleiding
René Geerlings
Locatie
Kleine Zaal
Bart Grietens

Een sprookjesachtige vertelling

Studio Figur is het jonge gezelschap van Noufri Bachdim en Pluck Venema. Met een verrassend samenspel van poppen, live video en muziek, nemen ze kinderen, maar zeker ook volwassenen, mee in prachtige, beeldende voorstellingen. Een nieuw, poëtisch geluid in het Nederlandse (jeugd)figurentheater. SSST! wordt gemaakt met begeleiding van René Geerlings (BonteHond) en in coproductie met ROSE stories. De producent van o.a. MELK & DADELS en NOUMI, ZUSJE ZEVEN, bekroond met de Gieskes-Strijbis Podiumprijs.

Het tekenatelier / foto Ssst: Bart Grietens

terug naar boven Λ