Sloopkogel - Harm van Geel, Ellen Goemans en Don Duyns

  za 15 t/m zo 16 januari

  Sloopkogel

  Harm van Geel, Ellen Goemans en Don Duyns

  Sloopkogel gaat over twee mensen die tastend hun weg in het leven vinden. Twee late veertigers, begin vijftigers. Klein buikje, haarverlies, soms een woord kwijt. Twee hopeloos verdwaalden in de wereld van alledag, die zich staande proberen te houden door kleine rituelen en eigen nukken, op zoek naar een grammetje geluk.

  Van Geel en Goemans zijn in hun rollen alles verenigd in twee personen; man en vrouw, kind en ouder, levend en dood, twee aliens, levensecht èn een droom, vijanden en een spiegel voor de ander. Alles vanuit de vraag: wie zijn ze en wie willen ze voor elkaar zijn?

  Deze twee zielen slaan zich door eenzaamheid, verlies en desoriëntatie heen, op een manier die de toeschouwer paradoxaal genoeg juist hoop kan geven. Want ze geven nooit op.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  met
  Harm van Geel, Ellen Goemans
  tekst
  Don Duyns
  regie
  Jef van Gestel
  muziek
  Django Duijns (Pale Puma)
  Locatie
  Grote Zaal
  harn_van_geel_ellen goemans_sloopkogel
  Benning Gladkova

  Het leven kan alleen achteraf worden begrepen. Het vervelende is dat het voorwaarts moet worden geleefd.

  Søren Kierkegaard

  Don Duyns schreef met Sloopkogel zijn zevende tekst voor Bellevue Lunchtheater. Met acteurs en theatermakers Ellen Goemans en Harm van Geel vormen ze samen speciaal voor deze voorstelling een gelegenheidscollectief. Alle drie de leden zijn docent op de HKU in Utrecht. Van Geel en Goemans bij Acting, Duyns bij Writing.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ