Sexiety - Gerhing & Ketelaars i.s.m. Gian van Grunsven

ma 27 maart 2017

Sexiety

Gerhing & Ketelaars i.s.m. Gian van Grunsven

Seks: we doen het (bijna) allemaal. Maar we weten nauwelijks hoe we erover moeten communiceren. Twee theatermakers, een journalist en een trompettist besluiten dit fenomeen te onderzoeken en duiken vol overgave in bestaande theorieën. In deze theatrale talkshow delen ze inzichten, vallen over patronen, boksen met normen en schamen zich rot. En bovenal: ze verlangen. Maar naar wat precies?

In Sexiety word je opgenomen in een mini-maatschappij waar onderzocht wordt wat seksualiteit is én kan zijn. Een kruisbestuiving tussen theater en journalistiek, fictie en non-fictie.

(Wil je gebruikmaken van de Oerol actie, stuur dan een mail naar kassa@theaterkikker.nl en laat op de avond van de voorstelling je kortingsbon zien bij de deur.)
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Concept & spel
Anne Gehring, Vera Ketelaars, Gian van Grunsven
Componist en trompettist: Mark Nieuwenhuis
Eindregie
Tatiana Pratley
Decorontwerp
Luca Stappers
Randy Fokke

Een erg onderhoudende, prikkelende en verrassende theatrale conference

Theaterkrant -

Sexiety reikt nieuwe inzichten aan op een verfrissende én theatraal interessante manier

Scenes -

Gehring & Ketelaars maakt persoonlijk, sober en ongepolijst theater. Ze laten  zich inspireren door authentieke actuele verhalen uit de samenleving, die ze vertalen naar een poëtische tekst. Voor Sexiety ging het duo de samenwerking aan met programmamaker Gian van Grunsven (Voorlichting voor Gevorderden). De voorstelling ging afgelopen zomer in première op Oerol Festival en werd daar lovend ontvangen. Nu is de voorstelling ook in het theater te zien. Eerder waren Gehring&Ketelaars in Theater Kikker met Rad van Fortuin, onder het label Bellevue Producties.

Saris & den Engelsman
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ