SETUP zegt Sorry – lezing - Kikker X SETUP

vr 29 januari

SETUP zegt Sorry – lezing

Kikker X SETUP

Door de verlening van de lockdown kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Heb je tickets, dan ontvang je van ons bericht.

2020 is hét jaar van de sorry. Techbedrijven gingen massaal door het stof voor datalekken en talloze andere misstanden. De ene na de andere influencer raakte in opspraak en moest publiekelijk spijt betuigen. De excuusvideo werd een nieuw genre op YouTube, en de cancel culture een nieuwe manier om die excuses collectief te aanvaarden of weigeren.

Maar het ritueel blijft vaak steken in verantwoorden voor gemaakte fouten, terwijl verantwoordelijkheid nemen uitblijft. Om te ontdekken waar het mis gaat en hoe het beter kan, dompelde SETUP zich met verschillende makers een jaar lang onder in excuses en excuus-rituelen in de technologie industrie. Als kick-off van de installatie expositie delen zij in deze performance-lezing hun inzichten over sorry zeggen en vergeven in een technologische wereld.

Wil je de unieke totaalervaring? Stap in de Sorry Not Sorry Machine, zing mee met een AI-smartlap en krijg de perfecte excuses van een bot tijdens de expositie die te beleven is van 29 jan t/m 3 feb. Tickets hiervoor zijn hier verkrijgbaar.
terug <

afgelast >
data & tijden
voorstellingsinformatie
Locatie
Grote Zaal
SETUP_zegt_sorry

KIKKER X SETUP
In deze bijzondere tijd tast Theater Kikker de grenzen van het theater af. Letterlijk in de ruimte en daarbuiten, op veilige afstand, maar ook in disciplines, samenwerkingen en presentatievormen. We presenteren kleinschalig theater, theatrale installaties en voorstellingen op locatie. We flirten met nieuwe vormen en disciplines op zoek naar de veerkracht van theater, naar de dingen die nu juist wél kunnen. Met als doel de bijzondere ontmoetingen tussen makers en publiek. Samen met de partners in de stad maken we dat mogelijk.

SETUP is het platform voor iedereen die geïnteresseerd is in de fusie van technologie en cultuur. Sinds 2010 maakt het platform met kunstenaars en ontwerpers de gevolgen van technologische ontwikkelingen tastbaar. Met als missie het creëren van een brede groep media-, algoritme- en datawijze mensen.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ