Uk & Puk Festival: Roodkapje 3+ - Het Kleine Theater

zo 28 april 2019

Uk & Puk Festival: Roodkapje 3+

Het Kleine Theater

Deze voorstelling is geweest
Benieuwd naar andere voorstellingen van Uk&Puk Festival: Het Kleine Theater? Bekijk hier alle voorstellingen van Uk&Puk Festival: Het Kleine Theater
Na 388 jaar is Roodkapje het beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjesfiguren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaandeweg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken. Een muzikaal en vrolijk liefdesverhaal!

Extra: BinnenBuiten kast
In de foyer staat tijdens Uk&Puk de BinnenBuiten kast waar kinderen voor en na de voorstelling kunnen spelen. Ga mee op onderzoek uit!
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Concept en spel
Vimala Nijenhuis en Anke Engels
Spel
wisselende cast met Rosa Evans Knaup en Lotte Vogel
Eindregie
Mischa Ardon
Locatie
Grote Zaal
Floyd Koster

Het Kleine Theater bestaat uit actrices Vimala en Anke. Ze maken voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Theatervoorstellingen voor het hele gezin.

Floyd Koster
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ