Robin Hood 4+ - Theater Gnaffel

  vr 04 maart

  Lente-Uitjes - Robin Hood 4+

  Theater Gnaffel

  Iedereen kent het verhaal van Robin Hood: Prins Jan besteelt het land om er zelf rijk van te worden. En onze held Robin steelt van de rijken om de armen te helpen.

  Robin Hood is eerlijk en goed en Prins Jan bakt er niets van. En Marian? Zij is het mooie meisje. Maar klopt dit verhaal wel? En wat is nou eerlijk? Drie poppenspelers vertellen het verhaal van Robin Hood maar spelenderwijs belanden ze in een nieuw verhaal. Een verhaal waar goed niet alleen goed is en slecht niet alleen slecht. Deze komische en originele voorstelling speelt met eerlijkheid en goed en kwaad. Een muzikaal poppenspel met drie energieke acteurs en met nieuwe muziek van Herman van Veen.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Tekst
  Mark Haayema
  Regie
  Job Raaijmakers
  Dramaturgie
  Rob Vriens
  Spel
  Markoesa Hamer, Karlijn Koel, Job Raaijmakers
  Vormgeving
  Marieke van Veen
  Poppen
  Elout Hol
  Kostuums
  Dorien de Jonge
  Lichtontwerp
  Berry Claassen
  Muziek
  Herman van Veen en Henk van der Schalk
  Locatie
  Grote Zaal
  theater_gnaffel_robin_hood
  Erik Franssen

  Theater Gnaffel maakt voorstellingen voor kinderen van vier tot en met veertien jaar en hun familie. In theaters, op scholen, op festivals en in concertzalen. De voorstellingen zijn geïnspireerd en gebaseerd op de belevingswereld van kinderen. Gnaffel vertelt verhalen die er toe doen. Authentiek in de wijze van presenteren met de tot de verbeelding sprekende poppen die als gelijkwaardige personages hun rollen spelen.

  Erik Franssen
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ