De Retro Vlogs - Bert Hana

  vr 17 t/m za 18 januari

  De Retro Vlogs

  Bert Hana

  Laat je meenemen op een flitsend familieavontuur waarin je het echtpaar Verschuur leert kennen. Van achter de diaprojector voorziet Gerard, als een vlotte vlogger van zijn tijd, alle beelden van commentaar. Dat hij zijn leven iets rooskleuriger ziet dan de foto’s tonen, doet daar geen afbreuk aan. De glamour gluurt altijd om de hoek, ook al woon je in een Vinex-wijk in Lutjebroek. De Retro Vlogs is een grappige en tegelijkertijd pijnlijke voorstelling waarin theatermaker Bert Hana het populaire internetfenomeen vloggen plaatst in een andere tijd.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  concept en spel
  Bert Hana
  Locatie
  Kleine Zaal
  retrovlogs

  In De Retro Vlogs katapulteert hij het fenomeen vloggen terug in de tijd, zo eind jaren zeventig, ver voor de uitvinding van internet. Een tamelijk geniale inval (…) Hana zet je op originele wijze aan het denken over technologische ‘vooruitgang’ en de verontrustende verstrengeling van techniek en ethiek.

  De Volkskrant

  Bert Hana is regisseur en acteur. De projecten van Bert zijn door het veelvuldig gebruik van projectie erg visueel van aard. Zijn autonome werk is altijd documentair en begeeft zich op het grensvlak van fictie en werkelijkheid. Daarnaast is hij een groot verzamelaar van found footage. Zijn verzameling bestaat uit gevonden dia’s, 8mm films en audiotapes die hij inzet voor verschillende projecten. Bert was eerder te zien in Theater Kikker met Papadag (winnaar Dioraphte Amsterdam Fringe Award), Straatfantast en Familiebezoek. Nu is Bert terug met De Retro Vlogs. Een voorstelling die afgelopen seizoen (in korte versie) speelde op De Parade en hij voor de theaterzaal uitbreidt tot een avondvullende voorstelling.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ