Raar 4+ - Het Filiaal theatermakers

  za 05 maart

  Lente-Uitjes - Raar 4+

  Het Filiaal theatermakers

  Mensen zijn vreemde wezens. Zeker volwassenen. Ze zeggen nee tegen taart, ze dragen alleen een gek hoedje als de rest ook een gek hoedje op heeft en ze durven nooit toe te geven dat ze iets niet weten. Hoogste tijd om dat eens te bestuderen.

  Raar is een komische en fysieke voorstelling over twee mensen die vreemd gedrag vertonen. Omdat ze koste wat kost niet raar willen overkomen op de ander, belanden ze in de meest absurde situaties. Floyd Koster en Henke Tuinstra brengen met Raar een kleine ode aan de grote mens.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Concept, regie & spel
  Henke Tuinstra & Floyd Koster
  Tekst
  Eva Gouda
  Compositie
  Gábor Tarján
  Vormgeving
  Laura de Jong
  Eindregie
  Ramses Graus
  Locatie
  Kleine Zaal
  raar_filiaal_theatermakers
  Remke Spijkers

  Het Utrechtse stadsgezelschap Het Filiaal theatermakers is een graag geziene gast in Theater Kikker met hun hartverwarmende voorstellingen voor jong én oud. De producties zijn heel divers, van adembenemend objecttheater tot een intieme, avontuurlijke muziektheatervoorstelling. Spel wordt gecombineerd met swingende liedjes, indrukwekkende decors, wetenschap en soms ook live voor je neus gemaakte film. Perfect als je nog nooit theater hebt gezien, maar ook heerlijk als je al tien keer bent geweest.

  Remke Spijkers
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ