Quite discontinuous - Jasper van Luijk/Shifft

  vr 25 t/m za 26 januari

  Quite discontinuous

  Jasper van Luijk/Shifft

  Na de nationale en internationale succestournee in 2013 is Quite Discontinuous terug: vier dansers, afwisselend partnerwerk en spannende solo’s, begeleid door een eindeloze stroom van trance-opwekkende soundscapes. Jasper van Luijk weet met zijn precieze en pijnlijk scherpe choreografie zijn fascinatie voor levenloosheid te vangen in een pas-de-trois van de rouw. Hoe reageren we op de dood van een dierbare en hoe herdefinieert een groep zich als er een speler ontbreekt?
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  concept & choreografie
  Jasper van Luijk
  muziek
  Lennart Siebers
  licht & ruimtelijk ontwerp
  Jasper van Luijk
  fotografie
  Menno van der Meulen
  productie
  SHIFFT in coproductie met De Nieuwe Oost
  Locatie
  Grote Zaal
  Foto: Menno van der Meulen

  Jasper studeerde dans aan de ArtEZ Dansacademie in Arnhem en was pas 24 jaar toen hij door Korzo werd geselecteerd om zijn eerste werk te tonen in Voorjaarsontwaken 2011. In Jaspers werk staat altijd de intermenselijke relatie centraal. Daarnaast legt hij een sterke focus op het ‘in het moment’ performen, het creëren van situaties op het podium waarin de performers actuele keuzes maken, waarmee ze zichzelf en het publiek kunnen beïnvloeden en verrassen.

  Jasper van Luijk was bij ons al te zien met Yonder, The Definition of Now (première in september 2016) en Bliss. In april 2019 keert hij samen met Jeek ten Velden terug met de dansvoorstelling Stil.

  Foto's: Menno van der Meulen

  terug naar boven Λ