Qandy vs John - Quiah Shilue

  vr 08 t/m za 09 oktober

  Qandy vs John

  Quiah Shilue

  Onze voorstellingen zijn alleen toegankelijk met een coronatoegangsbewijs. Lees hier meer.

  Theatermaker Quiah Shilue ontwikkelde tijdens haar opleiding aan de HKU het personage John. Een oudere, charmante ladies’ man die maar al te graag een dansje waagt en er niet voor schroomt zijn eerlijke mening te delen. John weet de hoofden te laten draaien en de aandacht vast te houden zonder andermans ruimte in te nemen. Een ware gentleman. Voor haar afstudeervoorstelling schreef en speelde Quiah haar solo Qandy. Een grofgebekte, bloedeerlijke rap queen met een mond groter dan Rihanna’s voorhoofd. Ook zij is niet op haar mondje gevallen en is er niet vies van om een klap uit te delen bij onenigheid. In Qandy vs. John zet Quiah deze twee personages voor het eerst tegenover elkaar.

  Waar de één vooruitstrevend is en strijdt voor een wereld waarin ze gehoord en gezien wil worden, wil de ander niet te veel poeha en behoudt het leven graag zoals het is. Bang om ingehaald te worden door de tijd en je te moeten verzoenen met een nieuwe toekomst. We zien twee werelden die niet meer van elkaar zouden kunnen verschillen. Maar kunnen ze wel zonder elkaar? Wat zou het betekenen als er één weg zou vallen? Hoeveel ben je bereid in te leveren voor een eerlijkere wereld?
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Concept, tekst en spel
  Quiah Shilue
  Begeleiding
  Sanne Vogel
  Techniek
  Elisabeth Kaldeway
  Locatie
  Kleine Zaal
  Qandy_vs_John
  Studio Ski

  In 2019 rondde Quiah Shilue de acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht af. Ze speelde al diverse rollen in onder meer Revolutions van Het Nationale Theater. Qandy vs. John is haar eerste eigen voorstelling.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ