Pink Elephants on Parade - online theaterregistratie - Jip Bartels & Transmissie / Werkplaats Walhalla

Pink Elephants on Parade - online theaterregistratie

Jip Bartels & Transmissie / Werkplaats Walhalla

De online theaterregistratie van Pink Elephants on Parade is op 10 april tussen 20:30 en 23:59 uur beschikbaar en kan eenmalig bekeken worden. Kaartkopers krijgen uiterlijk een uur voor aanvang een instructiemail toegestuurd omtrent het inloggen.

Een jongen ligt in zijn slaapkamer. Hij krijgt een vlucht aangeboden zijn droomwereld in. Maar lukt het hem zijn angsten recht in de ogen te kijken? Wie nog denkt dat een slaapkamer een veilig toevluchtsoord is, heeft het mis. Monsters zitten tegenwoordig niet alleen onder je bed maar ook in je hoofd. In deze tijd van veel eenzaam thuis zitten en onzekerheid, wordt onze nachtrust aangetast door bizarre dromen. Wat als je zelfs in je dromen continu op je hoede moet zijn en moet rennen voor je leven?

Anti coming of age-story Pink Elephants on Parade is een psychedelisch sprookje met visuals en livemuziek. De muziektheatervoorstelling brengt een ode aan de verbeelding en een requiem voor de kinderlijke fantasie. Laat je online meevoeren naar de duistere diepten van het onderbewustzijn.

*"As a host, I salute you

Attend my pink elephants on parade

Don’t be afraid, don’t be afraid

Just follow the railroad track"*

Let op! In deze voorstelling wordt er gebruik gemaakt van stroboscopische effecten.

 
terug <

voorstellingsinformatie
Regie
Anouk Beugels
Spel
Jip Bartels, Amanda Payne en Ayla van Summeren
Libretto
Amanda Payne
Muziek
David Schwarz, Jip Bartels
Video
Derk Stenvers
Decorontwerp
Quinten de Smedt
Pink Elephants on Parade is een co-productie van Werkplaats Walhalla en de Transmissie, naar een idee van Jip Bartels.
Locatie
online
jip_bartels
Vincent van Woerkom

Jip Bartels studeerde in 2015 af aan Codarts Muziektheater Rotterdam. Hij speelde voorstellingen bij Theatergroep DOX, Toneelgroep de Appel en speelde op theaterfestivals zoals De Parade met Club Gewalt en op het internationale theaterfestival d’Avignon met het toneelstuk The Humans.

Jip was ook te zien in musicals als Jesus Christ Superstar, Grease, Hair en Hello, Dolly! en zijn eigen voorstelling Smalfilm. In 2019 won Jip samen met theatercollectief de Transmissie en actrice Amanda Payne de Walhalla Pitch voor de presentatie van hun hallucinante Pink Elephants on Parade.

Vincent van Woerkom

terug naar boven Λ