Paradijsvertraging - KIKKER STELT VOOR: Het Paradijs

  di 14 t/m wo 15 april

  Paradijsvertraging

  KIKKER STELT VOOR: Het Paradijs

  In een ondergrondse bunker zijn de zaden van de wereld opgeslagen. Na een niet nader omschreven ramp meldt een groepje idealisten zich om de zaden weer op te kweken. De groep vergeet de beschaving waar ze uit voortkwamen en ontwikkelt in razend tempo een eigen vorm van stompzinnigheid. Als het laatste licht door kortsluiting uitvalt, kan niemand zich meer herinneren hoe het weer aan moet. Paradijsvertraging is een beeldende apocalyptische voorstelling met een fysieke, explosieve speelstijl, waarbij tekst niet wordt geschuwd, van het net afgestudeerde Collectief Het Paradijs.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Spel, concept, productie, vormgeving
  Jurriaan de Vos, Jasper Koopmans, Hali Neto, Sue-Ann Bel, Ivar Schutte, Santino Slootweg, Luuk Weers, Vincent van Woerkom, Len Pillen
  Regie
  Ko van den Bosch
  Locatie
  Grote Zaal

  Kikker stelt voor:
  Deze voorstelling is onderdeel van Kikker stelt voor. Onder deze naam presenteert Theater Kikker één keer per maand een nieuwe theatermaker aan het publiek. De voorstellingen in Kikker stelt voor worden omlijst met een nagesprek om de theatermaker beter te leren kennen in Chez Jolie. Meer werk zien uit de serie Kikker stelt voor? Kijk hier.

  Collectief Het Paradijs vond elkaar tijdens de Mime Opleiding waar het in juni 2018 gezamenlijk afstudeerde. Voor deze opvallende afstudeervoorstelling Paradijsvertraging wonnen ze de André Veltkamp Beurs. Hoe verschillend de afzonderlijke leden ook zijn, zij stuwen elkaar onzelfzuchtig omhoog; zich constant bewust van de aanwezigheid van de ander. Ze rijgen humor en tragiek aan elkaar, nemen de tijdsgeest op de hak en zetten hun hele hebben en houwen in voor eenzelfde doel: een verhaal vertellen. Dit resulteert in beeldende voorstellingen met een fysieke, explosieve speelstijl, waarbij tekst niet wordt geschuwd.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ