Lente-uitjes: Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 2+ - Meneer Monster

Lente-uitjes: Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 2+

Meneer Monster

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Een grappige en fysieke voorstelling over onrecht wat je aan wordt gedaan en of je gelijk halen vervolgens wel zo verstandig is. Tijdens de voorstelling zit het publiek langs een lange loper waar alle dieren en dierenpoep op voorbij komt. Je zit er met je neus bovenop!

Geen kaartje voor Over een kleine mol...(2+) kunnen bemachtigen? Op donderdag 27 februari is deze voorstelling te zien in Podium Hoge Woerd.
terug <

voorstellingsinformatie
Website
Spel
Jorgen Scholtens, Jan Willem van Beusekom, Joost Kramer (de voorstelling wordt gespeeld door twee van bovenstaande acteurs)
Eindregie
Henk De Reus
Kostuums en Decor
Anneloes van Assem
Locatie
Kleine Zaal
over_een_kleine_mol
Christiaan Bloem

Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat internationale jeugd-bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen bewerkt, die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt theater vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier. Deze editie van Lente-Uitjes staat Meneer Monster centraal en zie je extra veel voorstellingen van dit kleurrijke gezelschap. In Theater Kikker zie je deze week ook De Gruffalo 3+. Eerder was Meneer Monster ook al in Theater Kikker te zien met de hitvoorstelling De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen 5+.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ