Tweetakt: Noumi, zusje zeven (5+) - ROSE stories

ma 02 april 2018

kleine zaal

Tweetakt: Noumi, zusje zeven (5+)

ROSE stories

De stoere Noumi heeft dikke pech dat ze de jongste is van zeven eigenzinnige zussen. Ze heeft een slimme zus, een zus die urenlang onder de douche staat, eentje die bijna gaat trouwen en nog een paar. Al die zussen bemoeien zich met haar en nooit mag ze met ze meedoen: “ze loopt in de weg”. Had ze maar iets voor zichzelf…

Tot haar grote geluk vindt ze op een dag in het speeltuintje voor hun huis een gewond vogeltje. Dit is haar geheim! Maar in een krap huis met zes nieuwsgierige zussen is het niet makkelijk iets verborgen te houden… en al helemaal niet als het geheim groeit en leert vliegen.

Noumi, zusje zeven is een humoristische, ontroerende voorstelling over het buitenbeentje van de familie zijn, de zoektocht naar je eigen plek en een bijzondere vriendschap tussen mens en dier. Door twee actrices die iedereen spelen, met poppenspel en fijne livemuziek.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Tekst
Jorieke Abbing
Regie
Daniel van Klaveren
Spel en muziek
Kyra Bououargane, Myrthe Huber en Nathan Klumperbeek
Compositie en liedteksten
Kyra Bououargane en Nathan Klumperbeek
Vormgeving
Marlies Schot
Regie-assistent en coaching poppenspel
Noufri Bachdim
Lichtontwerp
Wilfred Loopstra
Productieleiding
Fleur Feij
Techniek
Peter Goudswaard en Kees Zuidema
Locatie
kleine zaal

In het voorjaar van 2018 vindt in Utrecht de 16e editie van Festival Tweetakt plaats, het multidisciplinaire kunstenfestival voor iedereen. Op twee verschillende locaties, in de stad en in de natuur: van vrijdag 30 maart tot en met zondag 15 april op de Neude en in diverse theaters, en van 2 april tot en met 10 juni op zon- feestdagen op Fort Ruigenhoek in Groenekan.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ