Not on this earth - The Void of Longing - Keren Rosenberg / Dansmakers Amsterdam

za 18 april

Not on this earth - The Void of Longing

Keren Rosenberg / Dansmakers Amsterdam

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door. Heb je tickets dan ontvang je hierover bericht.

Als je op basis van alles wat je weet een nieuwe ruimte zou mogen bouwen, hoe zou deze er dan uitzien? Welk waardesysteem zal hierin gelden?

Twee lichamen bouwen aan een nieuw stuk land. Het land is nep en onbeweeglijk en het geluid dreigt alles te overspoelen, maar ze geven niet op. Not on this earth - The Void of Longing is een fysieke en spirituele reis die het lichaam terug naar zijn essentiële vorm wil brengen: grenzeloos en zuiver. Een gebed voor vrijheid van de sociale beperkingen van geslacht, nationaliteit, kleur en religie.
terug <

afgelast >
data & tijden
voorstellingsinformatie
Concept & Choreography
Keren Rosenberg
Performers & Collaborators
Christian Guerematchi & Keren Rosenberg
Composition
Raphael Vanoli
Light design
Arthur Duijzers
With the support of Dansmakers Amsterdam, Prins Bernhard Cultuurfonds , Fonds Podiumkunsten
Locatie
Grote Zaal
not_on_this_earth
Alvin Poiana

Keren Rosenberg is een Midden-Oosterse performer, maker, bewegingsonderzoeker met Amsterdam als thuisbasis. Ze danste ze bij gerenommeerde Israëlische gezelschappen en bestudeerde op uitnodiging van Ohad Naharin de Gaga-dansstijl. Met kunstenaars uit verschillende disciplines zoals fotografie, film, design, geluid en theorie gaat ze samenwerkingen aan die resulteren in multidisciplinaire voorstellingen. Haar laatste voorstelling Emotional Porn: Exhibition of the Self, was te zien in  Kikker tijdens het Moving Futures festival in maart 2019.

Alvin Poiana
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ