Kikker Gemist: Not on this earth - Keren Rosenberg / Dansmakers Amsterdam

  do 01 oktober

  Kikker Gemist: Not on this earth

  Keren Rosenberg / Dansmakers Amsterdam

  Als je op basis van alles wat je weet een nieuwe ruimte zou mogen bouwen, hoe zou deze er dan uitzien? Welk waardesysteem zal hierin gelden?

  Twee lichamen bouwen aan een nieuw stuk land. Het land is nep en onbeweeglijk en het geluid dreigt alles te overspoelen, maar ze geven niet op. Not on this earth - The Void of Longing is een fysieke en spirituele reis die het lichaam terug naar zijn essentiële vorm wil brengen: grenzeloos en zuiver. Een gebed voor vrijheid van de sociale beperkingen van geslacht, nationaliteit, kleur en religie.

  EXTRA:
  Na afloop van de voorstelling is er een korte Body-House- workshop in de zaal waarin Keren je uitnodigt je eigen schroom te overwinnen en mee te doen. Het werkt bevrijdend! Body-House is de techniek waarmee Keren als choreograaf werkt. Ze benadert het fysieke lichaam als een drager van energie en trillingen. De huid functioneert als een muur die bemiddelt tussen de innerlijke ruimte en de buitenruimte, tussen intimiteit en de sociale wereld. Keren is geïnteresseerd in de dialoog die zich ontvouwt tussen de energie onder onze huid en hoe we die met de ruimte buiten delen. In deze korte demonstratie kan jij het ook ervaren.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Concept & Choreography
  Keren Rosenberg
  Performers & Collaborators
  Christian Guerematchi & Keren Rosenberg
  Composition
  Raphael Vanoli
  Light design
  Arthur Duijzers
  With the support of Dansmakers Amsterdam, Prins Bernhard Cultuurfonds , Fonds Podiumkunsten
  Locatie
  Grote Zaal
  not_on_this_earth
  Alvin Poiana

  Keren Rosenberg is een Midden-Oosterse performer, maker, bewegingsonderzoeker met Amsterdam als thuisbasis. Ze danste ze bij gerenommeerde Israëlische gezelschappen en bestudeerde op uitnodiging van Ohad Naharin de Gaga-dansstijl. Met kunstenaars uit verschillende disciplines zoals fotografie, film, design, geluid en theorie gaat ze samenwerkingen aan die resulteren in multidisciplinaire voorstellingen. Haar laatste voorstelling Emotional Porn: Exhibition of the Self, was te zien in  Kikker tijdens het Moving Futures festival in maart 2019.

  Alvin Poiana
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ