Not on this earth - The Void of Longing - Keren Rosenberg & Charlie Prince / Dansmakers Amsterdam

  za 18 april

  Not on this earth - The Void of Longing

  Keren Rosenberg & Charlie Prince / Dansmakers Amsterdam

  Als je op basis van alles wat je weet een nieuwe ruimte zou mogen bouwen, hoe zou deze er dan uitzien? Welk waardesysteem zal hierin gelden?

  Twee lichamen bouwen aan een nieuw stuk land. Het land is nep en onbeweeglijk en het geluid dreigt alles te overspoelen, maar ze geven niet op. Not on this earth - The Void of Longing is een fysieke en spirituele reis die het lichaam terug naar zijn essentiële vorm wil brengen: grenzeloos en zuiver. Een gebed voor vrijheid van de sociale beperkingen van geslacht, nationaliteit, kleur en religie.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Concept & Choreography
  Keren Rosenberg
  Performers & Collaborators
  Christian Guerematchi & Keren Rosenberg
  Composition
  Raphael Vanoli
  Light design
  Arthur Duijzers
  With the support of Dansmakers Amsterdam, Prins Bernhard Cultuurfonds , Fonds Podiumkunsten
  Locatie
  Grote Zaal
  not_on_this_earth
  Denis Martin

  Keren Rosenberg is een Midden-Oosterse performer, maker, bewegingsonderzoeker met Amsterdam als thuisbasis. Ze danste ze bij gerenommeerde Israëlische gezelschappen en bestudeerde op uitnodiging van Ohad Naharin de Gaga-dansstijl. Met kunstenaars uit verschillende disciplines zoals fotografie, film, design, geluid en theorie gaat ze samenwerkingen aan die resulteren in multidisciplinaire voorstellingen. Haar laatste voorstelling Emotional Porn: Exhibition of the Self, was te zien in  Kikker tijdens het Moving Futures festival in maart 2019.

  Sandra Lynn Belanger / Denis Martin
  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ