Norway Today - Eva Line de Boer / Theaterproductiehuis Zeelandia

  di 23 april

  Norway Today

  Eva Line de Boer / Theaterproductiehuis Zeelandia

  Norway.Today is een surrealistisch sprookje over het verlangen naar de dood en de moed om te leven. De voorstelling gaat over de leefwereld van jongeren vandaag. Hun omgang met de nieuwe media doet de grenzen tussen het echte leven en de virtuele realiteit vervagen.

  Julie en August leren elkaar kennen via internet en ontdekken dat ze zielsverwanten zijn. Beiden lijden onder een groot gevoel van leegte. Ze beramen het plan om samen uit het leven te stappen door in een Noors fjord van een 600 meter hoge klif te springen. Maar wanneer ze elkaar in het echt ontmoeten, neemt hun avontuur een onverwachte wending.

  Norway.Today is gebaseerd op waargebeurde feiten.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  regie: Eva Line de Boer
  spel: Ayisha Siddiqi en Joost Koning
  tekst: Igor Bauersima
  vertaling: Tom Kleijn
  dramaturgie: Alex Mallems
  vormgeving: Tim Vermeulen
  kostuums: Manuela Villanova
  compositie: Harpo ’t Hart
  Locatie
  Grote Zaal
  Lex de Meester

  Theaterproductiehuis Zeelandia biedt een jonge generatie theatermakers het podium om een voorstelling te maken die de polsslag van deze tijd aanvoelt. Regisseur Eva Line de Boer won in 2016 de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs voor haar productie ‘Dit gebeurt allemaal tegelijk’. Haar werk wordt gekenmerkt door een grote mate van stilering en fascinaties voor de ondefinieerbare scheidslijn tussen het echte en het onechte, het persoonlijke en het publieke.


  terug naar boven Λ