Uk&Puk Festival: Nee! 2-6 jaar - Olivier & Tessa / Onder het Buro

do 01 januari

Uk&Puk Festival: Nee! 2-6 jaar

Olivier & Tessa / Onder het Buro

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door. Heb je tickets dan ontvang je hierover bericht.

Tessa en Olivier heten je welkom bij hun super ingewikkelde lezing. Ze hebben het tot in de puntjes voorbereid en zijn helemaal klaar om hun uiterst belangrijke verhaal te vertellen. In deze lezing krijg je alles mee wat je écht moet weten in het leven. Dus kinderen, let goed op! En volwassenen ook! Hopelijk is het voor jullie niet te laat…

Soms gaat niet alles volgens plan. Je bent verkouden of je bent wat vergeten. Soms zit alles tegen, dan lijkt het wel alsof iemand je in de verkeerde richting duwt, je bal afpakt en je pootje haakt. En soms is iets eigenlijk gewoon helemaal niet leuk en verwachten mensen onmogelijke dingen van je. Maar wat als je helemaal niet wil doen wat anderen van je verwachten? Wat als je liever in de plassen stampt en je moeder na-aapt? Is het niet heerlijk om je eigen plan te trekken en nee te zeggen? Is het soms niet veel leuker om je eigen gevoel te volgen en eigen keuzes te maken? Tessa en Olivier zeggen keihard NEE! en dat levert een mooi en grappig avontuur op voor de hele familie.

EXTRA: Het tekenatelier
De foyer van Theater Kikker verandert speciaal voor de kleine bezoekers van het Uk&Puk Festival in een tekenatelier. Daar kunnen de kinderen creatief aan de slag met papier, potlood en penseel. Overal staan heuse schildersezels opgesteld waar de kleine kunstenaars zich kunnen uitleven in zwart, wit of alle kleuren van de regenboog! Dus doe inspiratie op bij de mooie voorstellingen die tijdens Uk&Puk te zien zijn en teken er naar hartenlust op los!
terug <

voorstellingsinformatie
Concept & regie
Milan Boele van Hensbroek
Concept & spel
Tessa Friedrich & Olivier van Klaarbergen
Regieadvies
René Geerlings
Vormgeving, decor
Calle de Hoog
Composities
Marc Nochem & Maarten Bokslag
Locatie
Grote Zaal
Joep van Aert

Een geweldige voorstelling die op een volwassen manier een heel jonge doelgroep al kan boeien. Erg leuk om in een tijd waar men zegt dat je het woord “Nee” moet vermijden in de opvoeding, de voorstelling laat zien hoe belangrijk het woord is in ieders leven. Nee… echt een aanrader!

Tim Smit (Cultuurkust)

Een speciale vermelding verdient de muziek van Marc Nochem en Maarten Bokslag. Die bestaat uit a capella zang, woordeloos, soms meerstemmig.

Onder het Buro is het productiehuis van Buro Bannink. Binnen dit productiehuis bieden zij talentvolle jonge makers de eerste stap richting hun eigen jeugdtheater gezelschap. Door middel van de juiste coaching en begeleiding krijgen zij de speelruimte om zelf te onderzoeken of ze affiniteit met de doelgroep hebben en de ambitie om door te groeien binnen onze speelse sector. Tessa en Olivier maakten eerder de voorstelling Stoere Broer (2+) onder de vleugels van Buro Bannink. Ook deze voorstelling speelde in het Uk&Puk Festival (2018).

foto Nee!: Joep van Aert / Het tekenatelier

terug naar boven Λ