Moving Futures – online - Diverse dansmakers

  do 22 t/m do 29 april

  Moving Futures – online

  Diverse dansmakers

  Van 22 t/m 29 april biedt Moving Futures Festival vernieuwende dans in een royaal en uiteenlopend programma dat geheel online te zien is.

  Moving Futures Festival toont de nieuwste generatie dansmakers. Tijdens het festival tonen zij hun nieuwe voorstellingen, projecten en performances. Vanuit je eigen huis kun je kiezen uit avondvullende voorstellingen, workshops, lezingen en studio-talks met de choreografen. Bijzonder aan het programma van dit jaar is dat je vanuit je eigen omgeving ook zelf mee kan doen aan een aantal onderdelen.

  programma en kaartverkoop
  Je vindt het programma op de website van Moving Futures Festival. Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via Korzo.
  moving_futures

  Moving Futures is een initiatief van vijf landelijke productiehuizen, die spraakmakend werk van getalenteerde choreografen bijeenbrengt in één festival voor hedendaagse dans. Het festival reist elk voorjaar langs negen verschillende Nederlandse steden. Door de huidige omstandigheden en beperkingen vanwege het COVID-19 virus is ervoor gekozen om dit jaar een online editie uit te brengen.


  terug naar boven Λ