Moving Futures – online - Diverse dansmakers

do 22 april 2021

online

Moving Futures – online

Diverse dansmakers

Van 22 t/m 29 april biedt Moving Futures Festival vernieuwende dans in een royaal en uiteenlopend programma dat geheel online te zien is.

Moving Futures Festival toont de nieuwste generatie dansmakers. Tijdens het festival tonen zij hun nieuwe voorstellingen, projecten en performances. Vanuit je eigen huis kun je kiezen uit avondvullende voorstellingen, workshops, lezingen en studio-talks met de choreografen. Bijzonder aan het programma van dit jaar is dat je vanuit je eigen omgeving ook zelf mee kan doen aan een aantal onderdelen.

programma en kaartverkoop
Je vindt het programma op de website van Moving Futures Festival. Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via Korzo.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Locatie
online
moving_futures

Moving Futures is een initiatief van vijf landelijke productiehuizen, die spraakmakend werk van getalenteerde choreografen bijeenbrengt in één festival voor hedendaagse dans. Het festival reist elk voorjaar langs negen verschillende Nederlandse steden. Door de huidige omstandigheden en beperkingen vanwege het COVID-19 virus is ervoor gekozen om dit jaar een online editie uit te brengen.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ