MOT - De Dansers ism De Theatertroep

za 20 februari 2021

Het Huis Utrecht

MOT

De Dansers ism De Theatertroep

Deze voorstelling is geweest
Benieuwd naar andere voorstellingen van De Dansers ism De Theatertroep? Bekijk hier alle voorstellingen van De Dansers ism De Theatertroep
Door de verlening van de lockdown kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Heb je tickets, dan ontvang je van ons bericht.

Deze voorstelling vindt plaats in Het Huis Utrecht.

In MOT slaan Guy Corneille en Josephine van Rheenen van de Dansers en Jochum Veenstra en Roos Visser van De Theatertroep de handen ineen. Vier disciplines - dans, scenografie, teksttoneel en live muziek - vertellen samen het verhaal van een ontsnapping uit een nachtmerrie. Kun je van angst leren houden? Er is een monster om mee te dansen en een troostend spooklied. Er zijn levensgrote poppen en stakende lichamen. Er is een ongemakkelijke worsteling met het tekortschieten van taal. MOT is een troost voor rusteloze bezoekers en angstige kijkers.

„Staren naar een plek aan de wand.

De adem stokt.

Niet bewegen.

Niet bewegen, zegt het hoofd”
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Gemaakt en gespeeld door
Guy Corneille, Josephine van Rheenen, Jochum Veenstra en Roos Visser
Dramaturgie
Czeslaw de Wijs
Locatie
Het Huis Utrecht
De_dansers_de_theatertroep
Bart Grietens

Voor dit project werken theatermakers van het Utrechtse dansgezelschap De Dansers en het Amsterdamse theatercollectief De Theatertroep samen. Ze trokken zich twee weken terug in residentie in de kleine zaal van Theater Kikker en presenteren nu het resultaat. Krijg een inkijkje in hun laboratorium vol kostuums, poppen, liedjes en hier en daar een dansduet tijdens onderzoeksvoorstelling MOT.

Bart Grietens
bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ