Winterkost: Moes 2+ - Casier en Dies

Winterkost: Moes 2+

Casier en Dies

Door de aangescherpte coronamaatregelen kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Heb je tickets, dan ontvang je van ons bericht.

Op de vloer een appelboom, levendig keukengerei en een gekke appelmachine. De machine komt op gang en dan… Dan begint het verhaal van appel tot Moes. Moes is een poëtische en verrassende voorstelling vol fantasie voor de allerkleinsten. Een vrolijk verhaal dat jong en oud ontroert in z’n eenvoud en verrast met bijzondere details.

Na afloop van de voorstelling zijn alle kinderen welkom om te komen spelen in de MOESspeeltuin, een installatie vol sappige appeltjes en ronkende vrachtwagens.
terug <

voorstellingsinformatie
Concept en spel
Karel Casier en Dieske Krijnders
Decor
Karel Casier
Kostuums
Diekse Krijnders
Locatie
Kleine Zaal
moes_voorstelling
Wim Lanser

Moes blinkt uit door het wonder te zien in het kleine en alledaagse, zoals de betoverende beweging van het (laten) schillen van een appel… De voorstelling blijft dicht bij de kleine leefwereld van twee-, drie- en vierjarigen, maar sluit ook aan op hun ongebreidelde fantasie… Een lust voor oog, oor, neus en verbeelding.

Juryrapport VSCD

Moes is het eerste project van Karel Casier samen met Dieske Krijnders. Karel toerde afgelopen jaren met straatvoorstellingen vol stunts, acrobatie, humor en slapstick. Moes is de eerste voorstelling die geheel anders is… Moes een intieme, poëtische voorstelling voor kinderen van 1,5 t/m 5 jaar met hun ouders. Voor Dieske is Moes haar eerste voorstelling die volop toert in België en Nederland. Zij leefde zich de afgelopen jaren al uit in bewegingstheater, improvisatie, teksttoneel en zang. Sinds 2018 speelt Dieske ook mee met het gezelschap ‘Theater Draad’, een terugspeeltheatergroep. Moes is genomineerd voor de Gouden Krekel 2017 voor ‘de beste jeugdtheaterproductie’ en winnaar van een Zilveren Krekel 2017.

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ