Missie Márquez - Op weg naar het einde (delen 10,11 en 12) - Kompagnie Kistemaker

  do 04 t/m vr 05 juni

  Missie Márquez - Op weg naar het einde (delen 10,11 en 12)

  Kompagnie Kistemaker

  Kompagnie Kistemaker is terug met de apocalyptische finale van hun succesvolle theaterserie Missie Márquez, geïnspireerd op het beroemde boek Honderd jaar eenzaamheid van Gabriel García Márquez.

  Reis samen met het bonte gezelschap naar de allerlaatste pagina van het boek in de vorm van een exclusieve bustour. Er is maar één doel: de missie voltooien en eindelijk grip krijgen op het boek dat wordt vergeleken met de bijbel. De route leidt door de stad, richting het zuidoosten en dan via Zoetermeer in één ruk door naar Griekenland. Onderweg is er regen voorspeld, een bui van vier jaar, elf maanden en twee dagen. De lucht wordt zo vochtig dat de vissen door de ramen naar binnen kunnen zwemmen. Maak je op voor een magische tocht door de wonderlijke wereld van het boek. Eén advies: blijf tijdens de rit in de buurt van de chauffeurs, zo komt iedereen veilig aan op de plaats van bestemming.

  De delen 10, 11 en 12 worden als drieluik op één avond gespeeld. Het is niet noodzakelijk om de vorige delen gezien te hebben. Aan het begin van deze de tour word je door onze gidsen volledig op de hoogte gebracht.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  website
  https://www.kompagniekistemaker.nl/
  Tekst, regie en spel
  Karlijn Kistemaker
  Spel
  Simon Heijmans, Imke Smit e.a.
  Scenografie
  Calle de Hoog
  Dramaturgie
  Céline Buren
  Locatie
  Op een nader te noemen locatie, houd de website in de gaten.
  missie_marquez
  Frank & Michiel

  Kompagnie Kistemaker is een eigenzinnig interdisciplinair theatergezelschap rond theatermaker Karlijn Kistemaker. In hun magisch-realistische stijl worden feit en fictie met elkaar verenigd. Alle theatrale middelen worden uit de kast gehaald en theaterregels overtreden, allemaal om jou ervan te overtuigen dat de waarheid gekker is dan een leugen.

  Door een speling van het lot is theatermaker Karlijn Kistemaker onlosmakelijk verbonden met het beroemde boek Honderd jaar eenzaamheid van Gabriel García Márquez. Haar oudoom Kees van den Broek maakte de Nederlandse vertaling en zij erfde de royalty’s. Nu is het Karlijns missie om samen met haar kompanen een theatrale vertaling te maken van het boek. Eerdere delen waren al in Theater Kikker te zien en nu dus ook de finale.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ