Mijn Vader - Thomas, Sacha en Jos

di 24 november 2020

Mijn Vader

Thomas, Sacha en Jos

Deze voorstelling is geweest
Benieuwd naar andere voorstellingen van Thomas, Sacha en Jos? Bekijk hier alle voorstellingen van Thomas, Sacha en Jos
Na vier voorstellingen gebaseerd op zijn werk en een jarenlange samenwerking met meesterverteller Toon Tellegen zijn Thomas, Sacha en Jos terug met de voorstelling waarmee het voor hen allemaal begon: Mijn Vader. Een absurd, grappig en ontroerend verhaal over het missen van een dierbare. Mijn Vader is niet voor volwassenen óf voor kinderen, maar voor iedereen die gelooft in de troostrijke kracht van fantasie.

Mijn Vader gaat over Jozef, een dromerige jongen met een rijke fantasie. Het verhaal begint op de dag dat hij voor het eerst zijn vader ontmoet. Jozef weet niet wat een vader is en zijn vader heeft daar zelf ook geen duidelijk antwoord op. Maar wat Jozef na een tijdje wél weet, is dat zijn vader de slimste, sterkste, liefste en vooral grootste man van de wereld is, die bovendien alles kan. Maar hij kan ook heel gewoon zijn, soms.
terug <

geweest
voorstellingsinformatie
Spel/Makers
Thomas van Ouwerkerk, Sacha Muller en Jos Nargy
Tekst
Toon Tellegen
Tekstbewerking
Jos Nargy
Eindregie
Steef de Jong
Vormgeving
Hiske de Goeje i.s.m. Thomas van Ouwerkerk
Muziek
Arend Bruijn i.s.m. Sacha Muller
Locatie
Grote Zaal
mijn_vader_voorstelling
KAMERICH-BUDWILOWITZ-EYES2

Het is grappig, het is ontroerend, het is poëtisch. Maar bovenal is het een prachtige, fantasierijke verbeelding van de idealisering door een kind van een vader die hij tot mythische proporties laat uitgroeien.

Thomas, Sacha en Jos is het collectief van Thomas Ouwerkerk (1988), Sacha Muller (1983) en Jos Nargy (1988), die alle drie studeerden aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de kunsten Utrecht. Eerder was het collectief in Theater Kikker te zien met Een vorig leven en Herinneringen aan mijn broer. Jos Nargy is ook bekend van De Poezieboys die regelmatig in Theater Kikker te zien zijn.

Thomas, Sacha en Jos maken volwassenvoorstellingen met een jeugdige blik en jeugdvoorstellingen die zeer geschikt zijn voor volwassenen. Hun werk is beeldend en talig met een transparante speelstijl en jongensachtige energie. Lief zonder zoetsappig te zijn en tegelijkertijd stoer en slim.

KAMERICH-BUDWILOWITZ-EYES2
 • non_creators_company
  >

  Spread the sadness – een missverkiezing van tranen - Max & Rosita

  theater

  Spread the sadness – een missverkiezing van tranen - Max & Rosita

  theater

bekijk alle voorstellingen

terug naar boven Λ