Mijn Vader - Thomas, Sacha en Jos

  di 24 t/m wo 25 november

  Mijn Vader

  Thomas, Sacha en Jos

  Na vier voorstellingen gebaseerd op zijn werk en een jarenlange samenwerking met meesterverteller Toon Tellegen zijn Thomas, Sacha en Jos terug met de voorstelling waarmee het voor hen allemaal begon: Mijn Vader. Een absurd, grappig en ontroerend verhaal over het missen van een dierbare. Mijn Vader is niet voor volwassenen óf voor kinderen, maar voor iedereen die gelooft in de troostrijke kracht van fantasie.

  Mijn Vader gaat over Jozef, een dromerige jongen met een rijke fantasie. Het verhaal begint op de dag dat hij voor het eerst zijn vader ontmoet. Jozef weet niet wat een vader is en zijn vader heeft daar zelf ook geen duidelijk antwoord op. Maar wat Jozef na een tijdje wél weet, is dat zijn vader de slimste, sterkste, liefste en vooral grootste man van de wereld is, die bovendien alles kan. Maar hij kan ook heel gewoon zijn, soms.
  terug <

  koop tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Spel/Makers
  Thomas van Ouwerkerk, Sacha Muller en Jos Nargy
  Tekst
  Toon Tellegen
  Tekstbewerking
  Jos Nargy
  Eindregie
  Steef de Jong
  Vormgeving
  Hiske de Goeje i.s.m. Thomas van Ouwerkerk
  Muziek
  Arend Bruijn i.s.m. Sacha Muller
  Locatie
  Grote Zaal
  thomas-sach-jos
  KAMERICH BUDWILOWITZ

  Surrealisme typeert Tellegens vertelling en surrealistisch is ook deze voorstelling, die even genietbaar is voor ouders als voor hun kinderen.

  Het Parool - n.a.v. de Parade-versie in 2013 -

  Mijn Vader is een kleine ode aan de fantasie en overlevingskracht, door deze theatermakers vindingrijk en liefdevol uitgewerkt.

  de Volkskrant - n.a.v. de Parade-versie in 2013 -

  Thomas, Sacha en Jos is het collectief van Thomas Ouwerkerk (1988), Sacha Muller (1983) en Jos Nargy (1988), die alle drie studeerden aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de kunsten Utrecht. Eerder was het collectief in Theater Kikker te zien met Een vorig leven en Herinneringen aan mijn broer. Jos Nargy is ook bekend van De Poezieboys die regelmatig in Theater Kikker te zien zijn.

  Thomas, Sacha en Jos maken volwassenvoorstellingen met een jeugdige blik en jeugdvoorstellingen die zeer geschikt zijn voor volwassenen. Hun werk is beeldend en talig met een transparante speelstijl en jongensachtige energie. Lief zonder zoetsappig te zijn en tegelijkertijd stoer en slim.

  • de_theatertroep_utrecht
   >

   De Theatertroep speelt…De Rinoceros - De Theatertroep

   theater

   De Theatertroep speelt…De Rinoceros - De Theatertroep

   theater

  • boesjans
   >

   Een rampzalig eindejaar met Boesjans - Boesjans

   theater

   Een rampzalig eindejaar met Boesjans - Boesjans

   theater

  • >

   Istanbul, bericht van de andere kant - Michael Bloos/Stichting Nieuwe Helden

   theater

   Istanbul, bericht van de andere kant - Michael Bloos/Stichting Nieuwe Helden

   theater

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ