Maandagavond on Tour - De Nwe Tijd

  ma 24 januari

  Maandagavond on Tour

  De Nwe Tijd

  Deze editie van Maandagavond On Tour (M.O.T.) heeft als ondertitel Wat we nog te zeggen hebben over de liefde en gaat over (je raadt het al) de liefde. Zeker na dit afgelopen jaar waarin de ander toch ook een beetje vreemd werd en de spontane aanraking onder druk stond, buigen Rebekka de Wit, Suzanne Grotenhuis en Freek Vielen zich graag andermaal over dit eeuwenoude en altijd actuele thema. Hoe ervoeren we de afgelopen periode de liefde en wat willen we meenemen naar betere tijden?

  Multitalent en allround performer Lisa Verbelen zal hen op deze zoektocht vergezellen. Verbelen is medeoprichter en speler van BOG, maar maakte ook furore met haar muzikale solo’s. Bij de komende M.O.T. zorgt zij voor nieuwe muziek en teksten.

  Een avond vol muziek, gasten en nieuwe teksten waarin de makers met ontroering en scherpe blik de wereld binnenkijken.
  terug <

  tickets >
  data & tijden
  voorstellingsinformatie
  Van
  De Nwe Tijd
  Met
  Freek Vielen, Suzanne Grotenhuis, Rebekka de Wit en Lisa Verbeelen
  Locatie
  Kleine Zaal
  de_nwe_tijd_maandagavond_on_tour

  Misschien wel de plezierigste momenten van het voorbije cultuurseizoen waren de Maandagavonden van De Nwe Tijd.

  in Knack, 27 juni 2018, Peter Casteels

  De Nwe Tijd is een theaterhuis onder leiding van Freek Vielen, Suzanne Grotenhuis en Rebekka de Wit. De Nwe Tijd is een gevolg van deTijd, dat twintig jaar werd geleid door Lucas Vandervost.

  De Nwe Tijd maakt van taal theater. Maandelijks openen ze de deuren van hun huis en nodigen ze wetenschappers, politici, journalisten en muzikanten uit en stellen hen vragen over vandaag, gisteren en morgen. Over waar we vandaan komen en waar het naartoe gaat. Op basis van dat doorlopende onderzoek maken ze met gevoel voor humor en verdriet poëtische voorstellingen.

  bekijk alle voorstellingen

  terug naar boven Λ